Search in:

5 Beneficii ale sucului natural de mere pentru organism

Sucul de mere este unul dintre cele mai apreciate sucuri de pe piata. Romanii sunt mari iubitori de mere, in orice stare: solida sau lichida. Multi dintre ei beau suc de mere doar pentru ca le place gustul, dar oare cati stiu despre beneficiile ascunse in banala sticla de suc? In continuare vom aminti doar cateva dintre multiplele beneficii pentru organism ale deliciosului suc natural de mere.

  1. Acest suc delicios te apara de Alzheimer si Parkinson

suc de merePentru cei care se tem de Alzheimer si de Parkinson ca de diavol, sucul de mere este aghiasma cu care se pot apara. Un fruct atat de simplu, ieftin, gustos poate tine pericolele departe. Astfel isi pot asigura o batranete rezonabil de linistita. Nu promite tinerete fara batranete, dar poate asigura o batranete lipsita de dureri, uitate si tremuraturi ale mainilor.

  1. Plamani si inima sanatoasa

Fiecare dintre noi isi doreste o pereche de plamani si o inima sanatoasa. Aceste lucruri pot fi obtinute usor printr-o alimentatie echilibrata, dar si prin consumul de mere sau de suc natural de mere. Substantele nutritive din mere ajuta organele interne sa functioneze intr-un ritm normal. Aviz fumatorilor ai caror plamani sunt afectati: merele ii pot face sa se simta mai bine si sa combata efectele tutunului asupra organsimului.

  1. Nu diabetului

Un mar pe zi tine diabetul departe. Studiile au demonstrat ca merele au un efect benefic asupra organismului tinand diabetul departe sau mentinandu-l sub control deoarece doza de glucoza existenta in acest fruct delicios se afla in parametrii normali si nu reprezinta un pericol pentru organism. Copiii si adultii pot tine diabetul departe de corpul lor, iar batranii deja afectati de diabet il pot tine sub control. Este recomandat ca parintii sa isi invete copiii sa aleaga fructele in detrimentul dulciurilor care contin zahar rafinat.

  1. Sistem imunitar mai puternic

Nu exista om care sa nu-si doreasca un sistem imunitar puternic care sa-l tina departe de boli care sunt atat de comune printre colegii de scoala sau de munca: gripa, raceli de tot felul, viroze, etc. Ceea ce trebuie sa stie este ca nu este nevoie numai de vitamine si alte suplimente pentru a avea un sistem imunitar puternic. Exista solutii mai usoare si mai accesibile. De exemplu, consumul zilnic de mere sau de suc natural de mere ajuta un sistem imunitar slabit sa isi revina si sa protejeze organismul de eventuale « pericole ». De altfel, fiecare fruct este benefic in cazul unei anumite boli sau protejeaza de o anumita boala. Natura ofera remedii pentru aproape toate bolile cunoscute. Trebuie doar sa fie fructificate.

  1. Nu cancerului de san

Fiecare femeie s-a gandit macar o data la posibilitatea de a dezvolta cancer de san. Este cea mai mare temere pe care o femeie o poate avea, desi multe dintre ele nu recunosc acest lucru si uneori nici nu vor sa vorbeasca despre aceasta posibilitate nefasta. Consumul de mere chiar si in varianta de suc natural previne aparitia cancerului de san.

Sanatatea se poate mentine printr-o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume, dar si prin miscare efectuata in mod regulat. Merele sunt fructele nationale cele mai raspandite si cele mai ieftine, cele mai usor de procurat. Sucul de mere este printre cele mai gutoase sucuri de pe piata, putand rivaliza usor cu sucuri de fructe exotice cum ar fi cel de ananas, kiwi, portocale, grepfruit sau faimosul aloe vera. Pentru cei care doresc un suc natural de mere de o calitate superioara, pot accesa site-ul Donei.ro unde vor gasi mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *