Search in:

8 motive pentru care ar trebui sa alegi un filtru de apa Aquarion CaliVita

Este foarte important sa mentii o balanta acido-alcalina in organismul tau iar beneficiile balantei pentru sanatate sunt destul de recunoscute de un numar din ce in ce mai mare de pacienti si de terapeuti.

Ce reprezinta balanta acido-alcalina?

Stiai faptul ca organismul tau produce o diversitate de substante, unde stim 20 de aminoacizi esential, ajungand pana la sute de substante minerale. Acestea au un rol specific in organismul nostru si pot fi impartite in doua categorii mari: substante alcaline si substante acide. Desigur, organismul necesita ambele, iar categoriile acestea sunt egale in cantitati, existand apoi o balanta acido-alcalina in perfect echilibru.

Acidul este o substanta chimica cu efect coroziv si gust acru, pe care o putem regasi in jurul nostru, peste tot, incepand cu bauturile carbogazoase si pana la o simpla lamaie. Bineinteles, nu trebuie sa te lasi pacalit de un gust acru. Vei intelege imediat de ce ar trebui sa alegi un filtru de apa de la CaliVita. Exista multe alimente care chiar daca sunt destul de puternice acide, gustul lor nu este acru, deoarece este neutralizat cu diferinte substante care intra in compozitie, cum ar fi cerealele integrale sau carnea. Substantele alcaline nu au gust specific si nu sunt substante corozive.

Ideea este destul de simpla, cand valoarea pH este mare, cu atat si substanta este mai alcalina. Valorile pH pot varia intre 0 si 14 iar indicele 7 este considerat neutru. Valorile care se incadreaza sub indicele 7, au un grad mult mai mare de aciditate iar toate valorile care se incadreaza peste indicele 7, reprezinta un grad ridicat de alcalinizare.

Organismul nostru are nevoie de un pH intre 7.35 si 7.45 iar abaterea de la valorile acestea indica o instalare a anumitor afectiuni.

De exemplu, cea mai intalnita afectiune este acidoza, perturband activitatea enzimelor. Datorita efectului numit coroziv, pot aparea mancarimi, eczeme, pete rosii, organismul straduindu-se sa elimine acizii prin transpiratie.

Se poate instala si demineralizarea organismului, corpul incercand prin substante minerale sa neutralizeze acizii. Aceasta demineralizare are destul de multe consecinte grave asupra dintilor, oaselor si parului. Parul se va rupe usor, isi pierde stralucirea, devine casant, apare osteoporoza.

Balanta acido-alcalina ar trebui sa fie in echilibru, tocmai de aceea important este sa iti indrepti atentia catre un filtru apa care produce o apa ionizata acida si alcalina, apa bogata in oxigen insa fara substante toxice sau metale grele cu un nivel de pH ales de utilizator.

In cazul in care te intrebi ce anume face acest aparat, ei bine, el filtreaza. Filtrul special indeparteaza substantele poluante nocive si nu permite accesul virusurilor si bacteriilor. Se obtine o apa fara bacterii si protozoni, nepoluata, fara metale, fara clorine si fara virusuri.Filtrul de 0.01 de microni permite accesul prin filtru doar mineralelor atat de necesare organismului, benefice sanatatii (magneziu, potasiu, calciu).

Placa de titan si platina separa apa in doua parti, acest proces se numeste ionizare. Asa se obtine apa alcalina, un antioxidant important deoarece radicalii de hidrogen neutralizeaza un efect de oxidare al radicalilor liberi si apa care poate fi folosita numai extern, apa acida ionizata.

Aparatul acesta genereaza o apa saturata in oxigen, ajutand astfel la mentinerea unei stari optime de sanatate.

Apa va fi refacuta, ceea ce inseamna ca se va ajunge la o patrundere si o hidratare mult mai buna in organism.

Aquarion are patru nivele de ionizare care pot sa fie ajustate manual, in functie de preferinta personala: 4 nivele acide si 4 nivele alcaline.

Apa alcalina ionizata are proprietati speciale: molecula de apa micro-grupate, pH alcalin. Studiile arata faptul ca consumul aestei ape imbunatateste si sanatatea sistemului digestiv, imbunatateste conditia fizica si atenueaza gravitatea bolilor.

Apa alcalina este foarte potrivita pentru:

 • Persoanele care isi doresc sa consume zi de zi o apa curata si fara substante toxice;
 • Persoanelor a caror dieta nu contine cantitati destul de mari de alimente alcalinizante;
 • Persoanelor care au probleme digestive si reflux gastrointestinal;
 • Persoanelor care urmeaza o dieta de detoxificare;
 • Persoanelor care urmeaza un tratament pentru infectii bucale sau gingivita, ca adjuvant;
 • Persoanelor care urmeaza destul de des regimuri cu alimente stricte.

Apa acida este recomandata deoarece:

 • Curata fata si pielea;
 • Trateaza congestia nazala, cu picaturi;
 • Aceasta apa cu pH scazut poate sa fie folosita si in gospodarii pentru o sterilizare a suprafetelor;
 • Imbunatateste concentrarea, focusul, amelioreaza starea de oboseala;
 • Regleaza si activeaza sistemul imunitar.

8 motive pentru care ar trebui sa alegi un filtru de apa Aquarion CaliVita:

 • Produce o apa curata, sanatoasa, saturata in oxigen, fara reziduuri, ionizata.
 • Fiabil si sustenabil, ai apa alcalina chiar la tine in bucatarie.
 • Foarte multi bani economisiti si un zeero efort – nu va mai fi necesar sa cumperi vreodata apa imbuteliata.
 • Nu produce substante chimice si nu exista probleme de reciclare, nu vei mai avea nicio stricla de plastic.
 • Design usor de montat, stilat, manual simplu de utlizare.
 • Durata de viata si starea filtrului sunt usor de inlocuit si monitorizat.
 • Service garantat, intretinere usoara, durata de viata de 20 de ani si o garantie de 3 ani.
 • La achizitionarea unui astfel de aparat vei primi CADOU un voucher 500 lei pentru cumpararea de produse din gama CaliVita dar si un GoldMAX  cu valoarea de 450 lei pentru indepartarea calcarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *