Vrei sa lupti cat mai eficient posibil cu celulita? Vrei ca o odata pentru totdeauna sa gasesti solutia care are efect iar chinurile tale legate de activitatea sportiva si o dieta echilibrata sa iti aduca in sfarsit rezultatele visate?
Ce face masajul cu vacuum din sector 1?
Terapia prin masaj vacuumatic te va aduce acolo unde vrei: la estomparea celulitei. Masajul cu vacuum dezintegreaza depozitelor de tesut adipos, il aduc la suprafata (dupa 3-4 sedinte celulita va fi mai pronuntata, dar important este sa nu se intrerupa tratamentul, dupa care are loc drenarea si eliminarea prin ajutorul limfei. Care sunt beneficiile terapiei cu vacuum dublata de masajul anticelulitic? Reducerea celulitei, tonifierea testului cutanat, scaderea in centimetri, intensificarea circulatiei sangvine si limfatice, imbunatatirea aspectului pielii, imbunatatirea troficitatii la nivel celular, activarea metabolismului, eliminarea si prevenirea edemelor, intarirea sistemului imunitar, stimularea ganglionilor limfatici, intensificarea schimburilor nutritive si eliminarii toxinelor din corp.
Mecanismul de functionare este reprezentat de absorbtia aerului printr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata. Vacuumul este recomandat in orice stadiu de celulita, dar in special persoanelor care prezinta celulita compactata. In acest caz, pentru rezultate cat mai bune, sunt recomandate cel putin 10 sedinte de tratament cu vacuum combinate cu alte terapii de remodelare corporala: electrostimularea, impachetarile corporale si chiar masajul anticelulitic pentru ca lupta sa fie purtata pe toate fronturile.
In cazul in care clienta nu a mai efectuat nici o procedura de remodelare corporala pana acum, specialistii de la Eda recomanda ca primele 2 sedinte sa fie de masaj anticelulitic. Scopul acestor sedinte este de a pregati tesutul adipos pentru masajul cu vacuum!
Ce contraindicatii are terapia cu vacuum?
Terapia cu vacuum nu este indicata in cazul ranilor deschise la nivelul tesutului, in cazul bolilor sau leziunilor cu caracter hemoragic, afectiunilor dermatologice (dermatite, foliculite, eczeme, micoze etc.),in cazul flebitelor si tromboflebitele si nici in perioada ciclului menstrual.
Daca este dublata de masajul anticelulitic, terapia cu vacuum va da roade in cazul celulitei cu comportament favorizant (aparuta pe fondul alimentatiei gresite si a sedentarismului), scopul masajului fiind sa remodeleze aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Avantajul masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp.
Fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente care combat celulita, tratamentul corporal cu vacuum este destinat tuturor persoanelor cu diferite grade ale celulitei. Acesta reuseste sa sparga si sa antreneze celulele grase, care dau aspectul nedorit de “coaja de portocala”.
In ce consta procedura masajului cu vacuum sector 1?
Tratamentul corporal cu vacuum consta intr-un masaj de tipul aspiratie, in urma caruia este imbunatatit aspectul pielii atinse de celulita in mod vizibil. In acest mod, este eliminat stratul de grasime subcutanata, toxinele, apa retinuta in tesuturi, favorizand drenajul limfatic si eliminand celulita din profunzime.
Care sunt tipurile de celulita asupra carora masajul cu vacuum din sectorul 1 actioneaza?
- Celulita edematoasa
- Celulita mixta
- Celulita fibroasa
Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, si a schimbului cellular, dar si datorita produselor folosite in timpul terapiei cu vacuum, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.
Acesta reuseste sa sparga nodulii celulitici micro si macro si ajuta la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte, indiferent de gradul celulitei, de la gradul I, inclusive gradul IV.