Search in:

Avantajele nebanuite ale unui studio de videochat din Bucuresti

In opinia specialistilor, persoanele care acceseaza astfel de site-uri, in principal din barbați, nu vor doar satisfacere, ci si comunicare. Ei doresc anumite lucruri in viata reala, ei nu le pot avea, asa ca fac apel la modele dintr-un studio de videochat din Bucuresti pentru a rezolva frustrarile lor. Cei mai multi merg la aceste site-uri, dar ajunge la coaguleze o relatie adevarata cu aceste fete, dupa cum s-a mentionat de catre EFE. „Talentul” fetelor este de a-I atrage pe oameni sa marturiseasca, fara a judeca, care poate dura ore si poate aduce castiguri mari. Potrivit agentiei de presa , desi cei mai multi oameni considera ca videochatul este o forma „ascunsă” de a face bani,  nu este o exagerare sa spunem ca fetele de pe aceste site-uri sunt mai mult ca unii psihologi pentru unii oameni.

Analistii noteaza ca, de exemplu, in Romania, piata videochatului se ridica la aproximativ 100 de milioane, iar aceasta suma este in crestere. Cererea este mare, castigurilor foarte mari, foarte atractive pentru ambele, studiouri si modele si videochatul este legal de 12 ani in tara noastra, spre deosebire de Statele Unite si Europa, unde  exista o traditie de cel puțin 20 de ani. Legea prevede ca activitatile cu caracter pornografic sunt legale, atunci cand nu sunt un abuz sau sub 18 ani, sau cu dizabilitati mintale, atunci cand spectatorii sunt inaccesibili din exterior.

1191009_95687231Cele mai multe studiouri de videochat din Bucuresti reusesc sa atraga personal prin intermediul internetului, prin anunturi in ziar, dar, de asemenea, prin afisarea panouri in principalele intersectii din orase. Unii chiar participa la targuri de locuri de munca. Ei promit un loc de munca legal, conditii bune de munca, venituri mai mari si necesita experienta zero. Singurele conditii sunt un aspect fizic placut si cunostinte de limba engleza la nivel de conversatie, astfel incat, potrivit analistilor, nu este de mirare ca mai multe femei tinere sunt atrase de aceasta perspectiva. Dar, acest loc de munca nu este ușor. Fetele din aceasta afacere pot castiga intre 500 și 11.000 de dolari pe luna, in functie de implicare, abilitatile de comunicare si timpul alocat acestei activitati. Site-urile videochat, ele sunt chat-ul liber in cazul in care membrii socializeaza cu clientii (nuditatea nu este permisa aici) si sa ii convinga sa plateasca pentru o sesiune privata. Tarifele variaza de la 0.99 centi la 6 $ pe minut, care este adunat modele în timp real. Clientul este interesat, cu atat mai mult plateste.

In general, programul la studio de videochat este de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, dar care lucreaza în schimburi, dimineata, dupa-amiaza, la pranz si seara. Comisionul pe care il primeste un model poate varia de la studio la studio, dar in general, un angajator echitabil furnizeaza 50% din venituri. Modelele  din Romania nu pot fi vazute de catre membrii din Romania. Confidetialitatea lor este asigurata de studioul de videochat pentru a lucra astfel ca numele lor real apare numai pe contractele pe care le-au semnat. Cei mai multi clienti de la Studio 27 sunt din Statele Unite ale Americii, dar, de asemenea, din Asia sau Australia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *