Search in:

Care sunt cele mai potrivite termopane?

Cu totii trecem prin momente in care nu stim ce sa alegem, indiferent daca ne referim la niste sisteme de geamuri termopane, sau la alte alegeri pe care trebuie sa le facem in viata de zi cu zi. Prin aceste momente am trecut si eu, mai ales atunci cand eram in cautarea acestor termopane pentru locuinta mea. Am vrut sa imi schimb ferestrele din lemn cu cele din termopan, deoarece m-am saturat sa tot repar la cele vechi, si sa tin mereu cuile si ciocanul la indemana mai ales atunci cand vedeam ca bate vantul destul de tare afara. Ferestrele din lemn pe care le aveam erau foarte vechi, si erau montate odata cu constructia blocului cred, si din acest motiv am dorit sa achizitionez niste ferestre cat mai potrivite, care sa nu necesite prea multa intretinere, deoarece m-am tot saturat sa repar la geamuri. M-am gandit la ferestrele din termopan, deoarece peste tot auzeam ca ele sunt cele mai potrivite pentru orice locuinta, ca ofera confort termic, si fonic, si ca… altele. Nu eram prea incantat de aceasta posibilitate, mai ales ca stiam ca pretul lor este unul destul de mare, si incepeam sa imi fac calcule sa vad cat trebuie sa strang sa imi pun termopane. Am facut cateva calcule, si am contactat o companie din domeniu. Pe cei de la Amel Industry, la numarul de telefon 074.222.1399. Eram incantat de faptul ca ma lasa si pe mine sa vorbesc, deoarece de cele mai multe ori cand suni la o companie pentru a cumpara produse s-au servicii te innebunesc de cap cu ofertele pe care le au, de nu mai stii ce vrei sa cumperi.

building-55935Am sunat, am prezentat ceea ce doresc de la ei, si le-am spus ca vreau niste termopane, bune, ceva mai ieftine, ca nu sunt pretentios, si vreau doar sa nu mai repar de zori la geamuri. Au inteles ideea, si mi-au prezentat o oferta destul de buna pentru mine, mai buna decat ma asteptam, si facand repede un calcul in cap, am vazut ca imi mai raman si mie din banii stransi, sa mai fac si altceva prin casa. Am zis ca e foarte buna oferta, si am stabilit ca cineva sa ajunga la mn in urmatoarele zile pentru a lua masurile de la geamuri. Apoi, a treia zis dupa discutia telefonica, a venit o echipa la mine a luat dimensiunile de la geamuri, si de la usa de la balcon, ca am decis sa imi pun si acolo termopan daca tot e rost. Dupa ce au luat dimensiunile, mi-au spus ca intr-o saptamana o sa imi vina geamurile si ferestrele, si am decis ca in ziua aia sa imi iau liber de la servici, sa vad ce fac baietii, si daca aduc ceea ce mi-au zis.

Au venit fix dupa o saptamana, si au inceput sa descarce si sa aduca geamurile sus, (eu ii priveam din coltul geamului sa vad daca vin la mine, si eram curios sa vad cum arata geamurile). Am fost placut impresionat de ceea ce au fabricat, si au inceput sa scoata vechile ferestre din lemn. Le-as fi scor chiar eu, ca as fi fost tare bucuros, sa scap de ele, si sa ma „razbun” putin pentru toti anii in care am stat cu grija la fiecare viscol, si la fiecare vant mai tare. Dar am zis sa ii las pe ei sa isi faca treaba, si sa imi monteze termopanele. Dupa ce si-au terminat treaba, a fost reparat tot ce mai era de reparat, iar in prezent pot spune ca sunt multumit de experienta pe care am avut-o in achizitionarea de termopane, si ma gandesc ca era mai potrivit sa optez mai din timp pentru aceste servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *