Search in:

Casa marcat portabila – simplu si usor de utilizat

Odata cu inceperea unei afaceri, trebuie sa tinem cont si de responsabilitatile pe care ni le cream. Trebuie sa fim responsabili fata de posibilii sau actualii angajati, sa le oferim ceea ce au nevoie pentru o buna colaborare si desfasurare a activitatii in parametri optimi.

Trebuie sa fim responsabili in ceea ce priveste transparenta activitatii noastre din punct de vedere legal. Sa angajam un contabil care sa fie responsabil cu partea financiara a activitatii desfasurate de firma ta si, mai ales, sa achizitionezi o casa de marcat care sa tina evidenta veniturilor tale. Poti achizitiona orice casa de marcat iti doresti si ti se pare mai convenabila pentru firma ta, dar inainte de a face acest lucru, ia in considerare si cumpararea unei case de marcat portabile.

O casa marcat portabila este foarte usor de utilizat, astfel ca nu vei pierde timp mult pe perioada de instructaj cu noii angajati. Acestia vor invata intr-un timp scurt cum sa o foloseasca si le va fi de folos chiar si daca sunt nevoiti sa faca diverse transporturi.

Cum sa iti alegi o casa de marcat portabila eficienta?

O casa de marcat portabila are un card de memorie pe care se pot stoca intre 300 si 10000 de itemi, acest lucru depinzand bineinteles de modelul ales. De preferat ar fi sa alegi o casa de marcat care are o capacitate cat mai mare de stocare, pentru a nu fi risipite date importante cu privire la tranzactiile efectuate in ziua respectiva.

O casa de marcat portabila  trebuie sa emita numarul de bonuri fiscale de care ai nevoie zilnic. Daca acest numar este cuprins intre 30 si 50, poti opta lejer pentru o casa de marcat cu jurnal electronic, astfel ca restul tranzactiilor vor fi efectuate si stocate pe cardul acesteia de memorie. Daca numarul depaseste 50, cel mai probabil vei avea nevoie de o casa de marcat cu versiunea de doua role, pe care sunt printate datele necesare produselor sau serviciilor oferite. In aceasta versiune a casei de marcat un bon este pastrat pentru casier, iar unul pentru client, cum probabil ai mai observat si la alte magazine.

O casa de marcat portabila poate avea si conexiune Wi-Fi, Bluetooth sau USB la calculator sau telefon, depinde de ceea ce ai nevoie. Aceste case de marcat sunt mult mai eficiente, permitand citirea codului de bare al unui produs. Este eficient si practic, pentru ca produsul este scanat rapid, fara sa se piarda mult timp, insa daca apar probleme precum deformarea ambalajului cu codul de bare, acesta poate fi introdus si manual.

O casa de marcat portabila este utila, usurand cu mult munca vanzatorului. Aceasta ii permite sa steaga inevitabilele greseli, sa introduca rapid datele necesare, sa imprime sumele intermediare si sa le vizualizeze mult mai usor. De asemenea, daca este perioara reducerilor, vanzatorul poate adauga reducerea produsului respectiv, chiar daca aceasta nu se regaseste in codul de bare sau il poate elimina daca este nevoie de acest lucru.

Asadar, o casa marcat portabila este esentiala pentru firma ta, pentru a-ti desfasura activitatea afacerii intr-o maniera legala si pentru a ridica nivelul de incredere al clientilor in compania pe care o coordonezi. Pe langa toate acestea, o astfel de casa de marcat este simplu de utilizat, usurandu-i cu mult munca casierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *