Search in:

Ce fel de accesorii de rafturi se utilizeaza?

Rafturile, datorita utilizarii indelungate, sunt predispuse uzurii. Inlocuirea anumitor segmente devine astfel, foarte necesara la o perioada de timp.

Accesoriile pentru rafturi metalice sunt diverse, precum tije, carlige, separatoare pentru cosuri, accesorii pentru panouri, agatatori.

Acestea au atat rol decorativ, cat si functional. Spre exemplu, politele pot ceda de la cantitatile mari de marfa, dar se pot inlocui cu usurinta de catre un specialist.

accesorii rafturiPicioarele rafturilor pot fi mobile, ceea ce este un avantaj deoarece asigura transportul usor al acestora. Totusi, in timp, acestea se pot deteriora si trebuie inlocuite. Etichetele de pret sunt accesorii de rafturi foarte importante pentru clienti, deoarece observa pretul produselor fara a mai fi nevoie sa adreseze intrebari suplimentare vanzatorilor.

In cazul rafturilor de tip grilaj, se poate inlocui plasa alba,  in cazul deteriorarii. Orice raft metalic are o baza, cu rol de suport, care se strica adesea datorita presiunii constante la care este supusa. Aceasta se poate achizitiona separat si se inlocuieste.

Accesoriile se utilizeaza si pentru a imbunatati partea tehnica a rafturilor, nu doar pentru a inlocui o componenta uzata.

Rafturile sunt vopsite, pentru a impiedica actiunea coroziva a factorilor externi. Otelul este galvanizat si in acest mod este mult mai trainic.

Accesoriile pentru rafturi sunt diverse, includ si protectii de colt, pentru stalpi sau laterale. Rafturile foarte inalte sunt prevazute si cu scari, pentru a permite accesul usor.

O metoda inovatoare este conexiunea antiseismica, care poate fi foarte benefica in cazul unor cutremure.

Unele rafturi metalice sunt compartimentate, cu foi din metal sau cu alte materiale. In acest mod, sunt sortate mai usor tipurile diferite de produse.

Atat pentru depozitele industriale, cat si pentru cele civile, sunt necesare rafturi de depozitare, si accesorii de rafturi.

Rafturile de paleti sunt utilizate frecvent, fiind asamblate cu suruburi sau sudate. Acestea sunt preferate deoarece sustin greutati foarte mari.

Productivitatea este criteriu cel mai important pentru buna functionare a unei afaceri. Rafturile sunt investitii de durata, foarte rezistente. Chiar si in cazul deteriorarii unei componente, se inlocuieste cu un accesoriu, devenind astfel complet functional.

Agatatorile se folosesc pentru economisirea spatiului, oferind totodata si un design placut incaperii.

Rafturile permit aranjarea corespunzatoare a produselor, fiind o adevarata carte de vizita pentru o afacere. Apectul ordonat si ingrijit al unei incaperi va aduce doar beneficii.

Modelele variate de accesorii si rafturi permit adaptarea la orice tip de afacere, indiferent de profilul acesteia.

In functie de cantitatea de marfa depozitata, se alege si tipul de raft. Pentru halele industriale se aleg rafturi pentru paleti, iar pentru magazine, rafturi cu o capacitate mult mai mica.

Pentru orice model de raft, exista accesorii specifice. Personalul autorizat va poate oferi informatiile necesare referitoare la accesoriul achizitionat si la felul in care se monteaza.

Concluzionand, rafturile sunt spatii de stocare necesare pentru orice fel de afacere. Accesoriile pentru rafturi sunt foarte importante, mai ales in cazul in care o parte dintr-un raft se strica. In loc sa se cumpere unul nou, se poate inlocui componenta, fiind mult mai ieftin. In acest mod de economisesc bani care pot fi investiti in alte necesitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *