Search in:

Ce tipuri de termopane din Bucuresti sunt recomandate?

Nimic nu este mai placut decat sa reusim sa construim o casa si sa o transformam intr-o locuinta de vis. Fiecare amanunt face insa diferenta intre o locuinta perfecta si una in care nu ne simtim tocmai confortabil.

Cand vine vorba de ferestre, observam ca exista o gama foarte variata de modele, diferentiate atat de sticla si profil, cat si de modalitatea de deschidere.

Practic, geamurile sunt concepute pentru a fi o adevarata bariera intre mediul interior si cel exterior, deci joaca un rol foarte important, atat in cadrul cladirilor industriale, cat si in cazul unui apartament sau a unei case.

Industria se afla intr-o continua evolutie, ceea ce inseamna ca geamurile termopane din Bucuresti au devenit din ce in ce mai rezistente, avand atat efecte de termoizolare, cat si de fonoizolare.

Este bine de stiut faptul ca structura de baza a ferestrelor este reprezentata de profilul acestora. Pe piata se disting 3 mari categorii de materii prime din care se fabrica profilurile ferestrelor, printre care se numara lemnul, PVC-ul si aluminiul.

In ultimii ani, cel mai des se utilizeaza aluminiul, iar asta se datoreaza exclusiv proprietatilor pe care le prezinta. Durabilitatea si rezistenta la conditiile meteorologice sunt doar doua dintre acestea, la care se adauga si posibilitatea de prelucrare usoara.

In acest fel, finisajele obtinute sunt impecabile, deci vorbim si despre un design atractiv, nu doar despre gradul de functionalitate.

Desi geamurile din lemn confera un aer aparte unei case, nu reprezinta cea mai buna solutie de luat in calcul. Sub actiunea constanta a umezelii isi pot modifica structura, deci devin mult mai greu de utilizat. Ba mai mult, soarele decoloreaza suprafata lemnoasa, mai ales daca aceasta nu este acoperita de un strat protector de lac.

In sectorul de productie se foloseste cu regularitate si PVC-ul, mai ales pentru proprietatile de izolare fonica, dar si pentru reducerea semnificativa a transferului de aer dintre interior si exterior.

Profilul fabricat din PVC este flexibil, fiind totodata capabil sa sustina diferite tipuri de sticla, chiar si cele de o grosime mai mare.

Cand vorbim despre termopanele din Bucuresti, ne referim si la usi, nu doar la ferestre. Usile termopan sunt foarte apreciate, regasindu-se atat la exterior, cat si in interiorul locuintelor.

Si in cazul spatiilor comerciale, unde traficul este destul de intens, se mizeaza pe folosirea usilor termopan, proiectate sa reziste pe o perioada indelungata, fara costuri mari de intretinere.

Conform producatorilor, indicat ar fi sa optam pentru ferestre cu profil de tip A, prevazute cu pereti exteriori de pana in 3 mm. Acest aspect este important, mai ales daca ne intereseaza in mod direct capacitatea de termoizolare a ferestrelor.

Concluzionand, observam ca in societatea moderna, se mizeaza din ce in ce mai mult pe siguranta si confort, iar aceste doua caracteristici le putem atribui geamurilor de tip termopan, ce sunt fabricate atat pentru a avea o rezistenta mecanica sporita, cat si pentru a pastra o temperatura constanta in casa, fara a exista pierderi de caldura, iar aici ne referim indeosebi la sezonul rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *