Search in:

Cum intelegi mai bine ce se intampla cu afacerea ta – ContabilServ

Odata ce o afacere incepe sa se dezvolte si se infiinteaza o societate apare si necesitarea cautarii unui contabil sau a unei firme conta membra CECCAR care sa se ocupe de partea financiar-contabila a acesteia. O astfel de activitate poate sa dea batai de cap mai ales daca aveti nevoie de un expert contabil pentru a se ocupa de o parte din afacerea dumnevoastra. Oricine isi doreste din punct de vedere contabil ca firma lui sa fie lasata pe “ maini bune.” Rolul unui contabil este de cele mai multe ori abordat in mod eronat. Contabilul are un rol destul de cuprinzator, te ajuta sa intelegi ce se intampla cu afacerea ta, sa traduci in profit sau pierdere actiunile pe care interprinzi, te ajuta sa optimizezi costuri sis a calculezi marjele de profit sau punctual la care nu obtii nici  profit nici pierdere. Esti ajutat sa iti intocmesti un buget si sa il urmaresti, vei fi ajutat sa ai periodic rapoarte utile pentru compania ta. Contabilul este in stare sa iti ofere informatiile solicitate precum si informatiile utile  la care nici nu te gandeai si te va avertiza atunci cand apar riscuri legale, financiare si de busines.

Contabilitaatea unei firme cum sunt serviciile contabilitate Bucuresti sectorul 6  sunt organizate in compartimente distincte, conduse de catre un director economic, contabilul sef sau o alta persoana imputernicita sa ocupe  aceasta  functie. Aceasta persoana trebuie sa aiba studii economice superioare. Poti angaja o persoana care indeplineste aceste reguli sau sau o persoana dintr-o firma de contabilitate membra CECCAR.

Potrivit pentru compania pe care o detii este sa angajezi un contabil cu experienta in activitatea sa (servicii de contabiliatte in mai multe domenii de activitate) si cu bune recomandari in portofoliu din partea altor clienti.

In cadrul unei firme contabilitate Bucuresti, un bun contabil este capabil sa iti poata explica in termeni simpli si cu claritate mecanismele contabile oferind transparenta in permanenta in activitatile desfasurate. Aceasta nu inseamna numai depunerea la timp a declaratiilor fiscal ci si efectuare unor analize financiare ale activitatii, anticiparea anumitor  taxe de plata, anticiparea impactului unor  masuri fiscal noi, si altele.

Contabilul din cadrul unei firme conta pe care doresti s ail angajezi, trebuie sa comunice frecvent cu tine  ca sa te puna la current cu tot ce se misca in afacerea ta. Este destul de importanta sa fie deschis sa schimbati cat mai multa informative  pe mail pentru a evita pierderea de timp cu intalniri precum cele pentru a preda documente in format fizic. Deasemenea, intr-o firma contabilitate Bucuresti  trebuie sa iti asigure o continuitate a serviciilor prestate, respective sa se angajeze sa presteze aceste servicii pe o perioada destul de lunga de timp pentru evitarea situatiei in care contabilul trebuie sa se schimbe.  Contabil Serv  are la dispozite contabili pentru care onorariul perceput difera in functie de numeroase aspecte precum dimensiune societatii, numarul de tranzactii, numarul de salariati, consultanta necesara, serviciile aditionale. Ar fi bine sa fii atent la tarife pentru a te putea asigura ca poti sa sustii costurile din veniturilegenerate.

Sunt cateva modalitati prin care  sa iei legatura cu un contabil sau cu o firma de contabilitatea din top firme contabilitate Bucuresti care presteaza servicii de contabiliate:  poti gasi o firma contabilitate Bucuresti de unde sa iei informatiile de contact ale expertilor contabili si puteti verifica persoanele care au viza  de exercitare a profesiei pe anul in curs. Deasemenea un expert contabil il poti gasi  prin recomandari, varianta care este poate cea mai utilizata in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *