Search in:

De ce ar fi o variantă bună să alegeți tiglă metalică Bilka?

Tocmai ce ați finalizat o clădire și urmează să vă ocupați de acoperiș? Cu siguranță aveți multe dubii în privința alegerii pe care trebuie să o faceți.

Vă gândiți fără dubii să alegeți o țiglă de bună calitate care să reziste o lungă perioadă de timp și trebuie să alegeți și o culoare potrivită care să dea contur unei estetice plăcute privitorului.

Țigla metalică Bilka este un tip de țiglă deloc costisitoare. Deși este o țiglă ieftină nu trebuie asociată cu o țiglă de joasă calitate. Pe lângă varietatea de culori pe care v-o oferă, acest tip de țiglă vă garantează că vă va ajuta să obțineți un acoperiș pe o lungă durată de timp chiar pe viață. Durata de viață a țiglei metalice este în jurul a 50-60 de ani. De aici reiese clar faptul că veți anula preocuparea pentru stare acoperișului dumneavoastră ceva vreme.

tigla metalicaDacă este să alegeți țigla metalică  Bilka trebuie să știți că pentru montajul acesteia vă sunt necesare diverse accesorii. Din această categorie a accesoriilor fac parte următoarele: șorțul pentru strașină, coama semicirculară, opritorul pentru zăpadă, coama dreaptă, dolia specială, racordul calcan, șorț perete, bordura fronton, racord perete exterior/pazie, racord calcan/pazie,  și capacul coamă. Aceste accesorii sunt realizate din aceeași materie primă  de calitate superioară.

Accesoriile pentru acoperiș sunt acele elemente care completează cu succes montarea țiglei metalice Bilka. Acestea asigură ventilarea și etanșarea necesară dar și asigură o bună scurgere a apei de pe acoperiș.

Rolul coamei semirotunde este de a închide acoperișul în partea superioară acționând ca un scut contra apei, bordura la perete se folosește la intersecția apelor cu pereții calcan și are rolul de a împiedica apa să se infiltreze pe lângă perete.

Bordura fronton închide acoperișul în părțile laterale. Bordura ștreașină este cea care permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab. Dolia este cea care permite ca traseul apei să fie spre sistemul pluvial. Capacul coamă are rolul de a stopa pătrunderea păsărilor în interior.

Opritorul de zăpadă este acel accesoriu care face ca zăpada să nu alunece pe acoperiș.

Toare aceste accesorii pentru țigla metalică Bilka sunt elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească din procesul de montare a unui acoperiș.

Când vine vorba de montajul tablei Bilka trebuie să vă gândiți că ajutorul din partea specialiștilor este cel mai indicat. Nu neapărat este mai dificil de montat decât țigla metalică însă se găsește și acesta sub diverse forme cum ar fi: tablă cutată, tablă cutată zincată, tablă plană.

Tabla Bilka pentru acoperișuri nu dispune de atât de multe accesorii ca și țigla metalică întrucât de regulă această tablă se folosește pentru acoperișul anexelor și mai puțin a clădirilor importante cum ar fi casa.

Montajul tablei nu necesită foarte mult timp și dacă aveți la dispoziție toate cele necesare montajului acestă acțiune se va desfășura extrem de rapid. Evident și o bună îndeletnicire ajută cu un plus. Pentru un montaj corect aveți nevoie de bormașină, foarfecă pentru tăiat tabla, ciocan și bomfaier. Tăierea tablei cu flexul este strict interzisă!

Alegeți ca acoperișul dumneavoastră să aibă un impact pozitiv asupra privirilor trecătorilor și accesorizați-l cu țigla sau tabla pe care o considerați de maximă încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *