Search in:

De ce să alegeți produsele Calivita pentru sănătatea dumneavoastră?

Când vorbim de sănătatea noastră vorbim despre cel mai important lucru pentru viață. Asigurându-ne că aducem organismului nostru un suficient complex de vitamine și minerale extrem de necesare menținerii sănătății, ne putem bucura din plin de viață dar și de o bună dispoziție pe termen lung.

Printre produsele care contribuie la menținerea sănătății noastre se numără și produsele Calvita. Acestea sunt 100% naturale, nu conțin sare, zahăr, conservanți. Aceste produse se obțin prin presare la rece, pocedeu care este natural. Sub nici o formă nu există posibilitatea ca aceste produse să creeze dependență cum nici efecte secundare nu vor avea.

Dintre produsele Calvita fac parte următoarele:produse pe bază de plante medicinale ( Noni sirop, ulei de oregano, capsule gelatinoase de usturoi, Ginkgo Biloba, echinaceea dar și multe altele).

Vitaminele se găsesc și ele în produsele Calvita ( Beta Caroten, vitamina C 500, vitamina K2, complexul de vitamine B, vitamina C lichidă, vitamina B3 și vitamina D).

Printre aceste produse se regăsesc și mineralele și oligoelementele cum ar fi zincul sub formă chelată,  fierul,  magneziul, vitamina B6 și seleniul.

Multivitaminele din gama Calvita sunt următoarele: multivitaminele sub formă lichidă pentru sugari, multivitaminele pentru preșcolari, vitamine pentru femei, multivitamine pentru gravide, complex de vitamine pentru vârstnici și complex de vitamine pentru diverse grupe de sânge ( A, B, AB, 0).

calivitaCâțiva antioxidanți Calvita ar fi Coenzima Q 10 sublinguală, Mega Coenzima Q 10 Plus, Super Coenzima Q 10 Plus, Luteina Plus, Melatonina, extractul de boabe de cacao, Ginko XC și Mega Q Protect.

Dacă vă doriți o cât mai ușoară digestie printre produsele Calvita găsiți probiotice pentru flora intestinală, extracte de nopal, enzime digestive, Aloe Vera gel sau enzime din papaya.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să dați jos din greutatea corporală gama Calvita vă poate ajuta cu câteva produse: tabletele de Citrimax, tabletele Slim Formula, tabletele Nopalin și shake-urile proteice pot fi opțiuni pentru dumneavoastră în procesul de slăbire. Tot în acestă gamă există și diverse pachete pentru slăbit.

Sistemul imunitar trebuie de asemeni ajutat. Prin folosirea produselor pe bază de echinaceea, măslin, lăptișor de matcă sau extracte de soc negru acesta poate fi întărit.

Tot ce ține de mări și oceane și intră în compoziția diverselor  produse Calvita ne ajută la menținerea unei stări bune de sănătate și este binevenit. Produsele obținute din ulei de pește, cartilaj de rechin, aloe vera, alge marine sau spirulină pot fi folosite cu încredere maximă.

În gama Calvita se găsesc și produse pentru copii: vitamine, multivitamine și siropuri. În alimentația copiilor este bine să integrați aceste suplimente carte îi ajută să se dezvolte într-un ritm normal și sănătos.

Când vorbim despre produsele Calvita nu ne referim doar la produsele ce intră în alimentația omului. Aici se pot găsi și dipozitive medicale cum ar fi aparatele de biorezonanță, aparatele de terapie, dedurizator de apă sau filtre de apă. Cosmeticele și produsele bio pentru curățenie pot deasemeni fi găsite printre produsele Calvita. În gama de cosmetice intră cremele nutritive, loțiunile demachiante, cremele anticelulitice, șampoane organice și pasta de dinți bio.

Toate aceste produse realizate fără utilizarea substanțelor chimice și fără intervenții genetice sunt vitale pentru viața dumneavoastră!

Un ritm de viață sănătos începe cu produsele bio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *