Search in:

Etape necesare pentru inscrierea unui hotel pe Booking

inscrierea unui hotel pe Booking

Hotelurile sunt unitatile de cazare aflate in topul preferintelor utilizatorilor, datorita facilitatilor de care dispun si a ofertelor existente, indiferent de sezon.

Inscrierea pe Booking a unui hotel este o operatiune destul de simpla, dar cu mari avantaje, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Prima etapa este reprezentata de introducerea datelor personale si a unei adrese de email. Pe aceasta adresa se vor trimite mai apoi toate informatiile necesare si vom putea valida contul.

Imediat dupa introducerea datelor, acestea sunt verificate de catre operatorii de pe Booking, dupa care, daca totul este corect, vom primi si datele de autentificare cu care putem intra pe cont ori de cate ori dorim sa actualizam preturile sau gradul de disponibilitate.

Este bine de stiut ca avem acces permanent la cont, asadar daca vrem sa mai introducem cateva facilitati sau date despre zona in care este amplasat hotelul, putem face asta oricand.

Dupa inscrierea hotelului pe Booking, trebuie sa asteptam mail-ul ce confirma publicarea ofertei pe site.

Vizibilitatea in mediul online este foarte importanta, daca ne dorim sa avem cat mai multi clienti. Booking ofera o promovare constanta a unitatilor de cazare pe majoritatea motoarelor de cautare, printre care se numara Yahoo, Google sau Bing.

Tocmai faptul ca ofertele au o audienta globala este esential. In acest mod, ele vor fi vizualizate de catre oameni din toate colturile lumii, devenind astfel mult mai cunoscute.

Rezervarile online sunt baza turismului in momentul actual, ceea ce inseamna ca publicarea ofertelor este indicata pentru fiecare hotel in parte.

Platforma Booking poate fi accesata chiar si de pe smartphone-uri, ceea ce inseamna ca este usor de folosit si se actualizeaza in permanenta, oferind utilizatorilor o experienta cat mai placuta.

Ceea ce este bine de mentionat este ca rezervarile de pe Booking sunt confirmate imediat, deci nu va trebui sa mai depunem noi efort suplimentar. Totul este conceput in asa fel incat atat clientii, cat si proprietarii de hoteluri sa aiba parte de servicii de o calitate superioara.

Recenziile primite de la clienti vor fi, de asemenea, verificate, iar daca sunt autentice, vor fi publicate. Sa nu uitam ca feedback-ul pozitiv este foarte important, fiind un criteriu pe care turistii il iau in calcul cand aleg o anumita unitate de cazare.

Inscrierea hotelului pe Booking este gratuita, iar in cazul in care intampinam o problema sau avem o neclaritate, putem sa contactam echipa de suport tehnic, la orice ora.

Comisionul este perceput doar in momentul in care se face o rezervare, ceea ce este avantajos. La inceputul fiecarei luni, vom primi o factura cu toate rezervarile ce au fost facute si unde scrie exact ce suma totala avem de platit. Totul este simplu, iar pentru primele 5 rezervari facute, nu se percepe comision, fiind un bonus pentru noii utilizatori, dornici sa se familiarizeze cu serviciile de pe acest site.

Prin urmare, inscrierea unei unitati de cazare pe Booking este simpla, trebuie doar sa introducem datele corecte si sa adaugam cateva fotografii cat mai reusite, iar apoi sa asteptam email-ul de confirmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *