Search in:

Excursii cu barca in Delta Dunarii

Exista multe persoane interesate de aceste excursii cu barca in Delta Dunarii, dupa cum am aflat de la compania de turism Verada Tour sunand la 0755 500 601, iar acestia au dorit sa ne ofere mai multe informatii despre tot ceea ce inseamna un sejur in aceasta locatie. Aceasta zona este atat de cautata, deoarece inca pastreaza elemente unice din natural, iar exploatarea turistica nu a dus la distrugerea naturii. Inca se regasesc aici zone salbatice, iar Delta Dunarii este intr-adevar o locatie impresionanta unde ne putem petrece vacanta, si nu ne vom satura niciodata sa o admiram. Delta Dunarii este foarte diferita in fiecare anotimp, iar vara poate arata total diferit fata de primavara sau sfarsitul toamnei. In aceste conditii, nimeni nu ajunge sa cunoasta in adevaratul sens al cuvantului Delta Dunarii, insa prin excursiile petrecute aici, oricine va avea posibilitatea sa isi incarce bateriile cu energie. Excursiile pe care le puteti face aici pot avea diferite trasee, si va puteti informa in acest sens, pentru a alege pachetul turistic dorit. O companie ce poate oferi servicii in acest domeniu, va avea posibilitatea de a va oferi mereu informatiile de care aveti nevoie pentru a ajunge in locatiile dorite.

veradaUn traseu pentru excursie in Delta Dunarii, poate fi reprezentat si de ruta Tulcea – Mila 23, iar o excursie cu barca intre aceste puncte poate fi facuta in aproximativ o zi, si veti avea posibilitatea sa admirati peisaje de neuitat, si sa vedeti cum traiesc oamenii de aici. Plecarea se va face din Tulcea, iar despre traseu, mai putem adauga ca este unul de poveste, deoarece veti cobora pe bradul Tulcea, pe canalul 36 pana la Garla Sireasca. Veti continua drumul pana la Garla Sontea, si veti avea posibilitatea sa calatoriti printre mii de pasari, si o vegetatie foarte abundenta. Cu siguranta veti fi fascinati de tot ceea ce veti gasi aici, atunci cand veti vedea nuferi galbeni si albi, lisite, lopatari, pelicani, rate salbatice sau gaste. Totul este minunat, si veti dori sa reveniti de fiecare data cand veti avea ocazia pentru a petrece cateva clipe minunate de relaxare. Apoi, urmand acest traseu, veti ajunge la Mila 23, iar aceasta locatie va fi vizibila imediat ce veti trece de canalul Olguta. Despre Mila 23, mai putem spune ca se afla fix in mijlocul Deltei Dunarii, aici unde veti intalni mereu peisaje de neuitat. Totodata, veti avea posibilitatea sa faceti cunostinta si cu oamenii de aici, dupa care veti avea timp sa va intoarceti inapoi la Tulcea. Pe drum inapoi vi se va parea ca nu este acelasi traseu, deoarece Delta Dunarii ne poate surprinde mereu in cel mai placut mod, si vom fi impresionati de ceea ce vom vedea.

Totodata, daca veti dori un traseu de poveste in Delta Dunarii, puteti opta si pentru Padurea Letea, recunoscuta si sub numele de jungla Deltei. Aceasta zona este protejata, si face parte din patrimoniul UNESCO, iar peisajul pe care il veti gasi aici, depaseste orice imaginatie. Putine locuri din lume sunt precum acesta, unde vegetatia este mereu una luxurianta, cu dune de nisip, liane, lacuri, plante salbatice, si cai salbatici. Veti fi impresionati in adevaratul sens al cuvantului odata ce veti ajunge aici, iar mijlocul de transport pentru care va trebui sa optati este barca cu motor, dupa care o caruta trasa de cai cu care sa ajungeti in satele traditionale. Trebuie sa luati in calcul aceasta zona in cazul in care sunteti in cautarea unei locatii de vacanta. Veti fi pe deplin impresionati de tot ceea ce puteti gasi in Delta Dunarii, ceea ce inseamna ca veti dori sa reveniti de fiecare data pentru a retrai acele momente unice, in inima salbaticiei, acolo unde jungla urbana inca nu a patruns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *