Search in:

Fiecare masina de inchiriat are clientul ei

Calatoritul este stresant. Uneori, stresul vine sub forma de bucurie. De exemplu,  cand emotiile te cuprind ca si te conduc pe un drum nou pentru a admira un peisaj uimitor , acestea sunt un tip de eustres. Dar exista o alta forma de stres, care nu este atat de utila. Noi o numim primejdie, si este, in general, asociat cu frustrarea.

Dar chiar si cele mai bune planuri pot cadea . In timp ce aceste sfaturi te pot ajuta sa alegi masina de inchiriat potrivita, este important sa iti amintesti ca unele lucruri sunt dincolo de controlul tau. Daca poti accepta acest fapt, esti bine, esti pe cale de a avea o experienta placuta cu masina inchiriata. Pe mine m-au ajutat cei de la Rentacar-Topcars pe Soseua Pipera, nr 26, dar tu poti cauta orice masina de inchiriat iti doresti. Incepe azi!

In general, cele mai multe agentii de inchiriere de masini ofera vehicule similare din diferite clasificari. Numarul de categorii a crescut in ultimele decenii. Era vorba de alegeri simple intre subcompact, compact, de dimensiuni medii si mașini sport . Acum optiunile ar putea include totul, de la mini SUV-uri pana la masini de lux.

MERCEDES-MLCe este de ce ai nevoie? O masina de lux ar putea suna frumos, dar daca nu vei petrece prea ult timp in ea, acesta poate fi o cheltuiala pierduta. S-ar putea  sa fii tentat sa inchiriezi o decapotabila, dar in cazul in care vremea nu este frumoasa sau ai o multime de bagaje, nu este alegerea cea mai practica. O examinare onesta a ceea ce vei avea nevoie in timpul calatoriei va ghida alegerile tale.

Masinile mari au tendinta de a consuma mai mult combustibil. Sunt, de obicei, de asemenea, mult mai dificil de manevrat, mai ales in orase, care au drumurile inguste sau locuri de parcare limitate. Autoturismele mijlocii tind sa fie cele mai populare vehicule de inchiriere peste tot prin lume. Cele mai multe au o mai buna economie de combustibil decat masinile mai mari, si ele tind sa fie mai putin costisitoare cand vine vorba de inchiriere. Poti gasi chiar, atunci cand rezervi o masina compacta sau subcompacta, vei primi de multe ori un upgrade gratuit la categoria de dimensiuni medii. Asta pentru ca cele mai multe agentii de inchiriere pastreaza doar cateva masini mici in flotele lor.

Aminteste-ti, desigur, ca nu sunt garantate  cu cate un astfel upgrade – s-ar putea sa obtii exact ceea ce ai cerut. Daca asta te face nervos, incercati sa alegeti o masina care este suficient de mare pentru tine. Evita upgrade-uri la SUV-uri mari sau alte masini mai mari decat daca ai o nevoie reala de spatiu de stocare. Dar nu e nimic in neregula cu inchirierea unui SUV, daca intr-adevar care se potriveste nevoilor tale. Familiile mari cu o multime de bagaje ar trebui sa aleaga un vehicul care va oferi o calatorie in conditii de siguranta maxima si confort.

La sfarsitul zilei,  este posibil sa nu ai de ales in ceea ce masina de inchiriat. In cele din urma, alegerile tale depend de ce e in lotul  companiei de inchiriere de masini la momentul respectiv. De cele mai multe ori, ar trebui sa poti sa obtii un vehicul din categoria dimensiune dorita. Dar s-ar putea sa nu fie in masura de a alege intre doua modele de masini diferite.

Suna inainte pentru a  afla ce fel de masini pe care le au in flotele lor diferitele agentii de inchiriere de masini. Daca ai o preferinta pentru un anumit tip de vehicul, pentru a alege o agentie care are o multime de masini disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *