Search in:

Hotel 3 stele in Bucuresti: 3 lucruri importante de care sa tii cont la rezervare

Indiferent de motivul pentru care iti petreci cateva zile in hotel 3 stele in Bucuresti, e important ca la finalul zilei sa te gasesti intr-o camera in care sa te poti odihni si sa te poti incarca de energie pentru o noua zi plina.  Pentru ca de multe ori nu acordam suficienta atentie anumitor detalii, ne putem trezi in situatia in care sederea noastra intr-un oras sa fie afectata de hotelul ales.

Inainte de a face rezervare la un hotel 3 stele in Bucuresti, asigura-te ca acesta corespunde exigentelor tale si ca raportul calitate-pret este unul multumitor. In continuare iti vom sugera 3 aspecte esentiale de care sa tii cont in alegerea locului perfect de cazare pe care din graba le poti analiza superficial. Pentru ca “paza buna trece primejdia rea” e bine sa evitam din start problemele cu care ne putem confrunta din cauza unei alegeri mai putin inspirate.

1. Verifica amplasarea acestuia

1Nu te ajuta cu nimic daca hotelul arata exceptional, in situatia in care este foarte departe de caile principale de transport, mai ales de metrou. Bucurestiul e un loc aglomerat si cu siguranta nu iti doresti sa ajungi tarziu la intalniri din cauza faptului ca esti cazat prea departe. Asigura-te ca hotelul la care te vei caza este amplasat pe artere principale, iti va fi mult mai usor sa te deplasezi indiferent daca optezi pentru un mijloc de transport in comun, un taxi sau masina personala. De asemenea, riscul de a te rataci prin stradute laturalnice este eliminat din start.

2. Verifica disponibilitatea locurilor de parcare

Daca vii cu masina personala , va fi frustrant pentru tine sa nu ai unde sa o parchezi, capitala fiind problematica si din acest punct de vedere. Cu siguranta nu iti doresti sa-ti lasi masina nesupravegheata departe de hotel, intr-un oras atat de mare. De aceea, asigura-te ca acel hotel 3 stele Bucuresti in care alegi sa te cazezi iti pune la dispozitie si aceasta facilitate. Va fi mult mai linistitor pentru tine sa pleci cu un taxi, de exemplu, sau cu un alt  partener de afaceri stiind ca iti lasi masina in siguranta. De asemenea, daca folosesti masina personala pentru deplasarile prin oras, o sa stai relaxat stiind ca nu va fi o corvoada pana vei gasi un loc de parcare.

3. Camerele propriu-zise si serviciile oferite

Pentru ca se intampla si ca multe hoteluri sa fie supraevaluate, asigura-te ca te vei duce cu adevarat la un hotel 3 stele Bucuresti. Verifica serviciile oferite, tipul de camere si aspectul acestora si asigura-te ca sunt la standardele de care ai nevoie pentru a te simti confortabil.

Poate parea greu de gasit un hotel 3 stele Bucuresti care sa bifeze toate cele 3 puncte de mai sus, insa lucrurile nu stau chiar asa. De exemplu, hotelul Yesterday pune la dispozitia noastra servicii si cazare de 3 stele si parcare, fiind amplasat la intersectia a doua mari artere ale capitalei, Plaiul Unirii si pasajul rutier Basarab-Grozavesti, aproape de metrou si de alte puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *