Search in:

Informatii despre productie lumanari

Lumanarile sunt o sursa de lumina, folosite foarte des de toata lumea. Majoritatea lumanarilor sunt produse din ceara de parafina, dar se pot realiza si din ceara de albine. Cel mai mult, lumanarile s-au folosit pentru a lumina locuintele ori lacasurile de cult.

Lumanarea are forma de tija, fiind alcatuita dintr-un strat de ceara, lipit in jurul unui fir de bumbac. Din pacate, astazi majoritatea lumanarilor sunt folosite din ceara de parafina, un produs chimic ce ne afecteaza sanatatea. Recent, lumanarile pe baza de rasina sunt transparente si dureaza mai mult decat cele traditionale sau din parafina.

Parafina a fost prima data distilata in anul 1830 si a revolutionat confectionarea lumanarilor, deoarece era un material necostisitor. Lumanarile din biserica trebuie sa fie confectionate numai din ceara naturala de albine si din bumbac.

producator candeleIn biserica lumanarile sunt asezate de obicei in sfetnice.Biserica catolica cere ca lumanarile sa fie fabricate din 51% ceara de albine restul de parafina sau alte substante, in schimb biserica ortodoxa cere ca lumanarea sa fie realizata din 100% ceara de albine, pentru ca ceara de albine este mai pura si mai intacta. Sunt multe detalii legate de o productie lumanari.

Cele mai otravitoare lumanari de parafina sunt lumanarile parfumate ,care emit o mare cantitate de funingine microscopica ,dar si substante toxice provenite de la arderea esentelor si a culorilor sintetice.Hidrocarburile aromatice policiclice generate prin arderea lumanarilor sunt bine cunoscute pentru potentialul lor de a genera cancer ,afectiuni ale sistemului nervos central sau dezechilibre hormonale .

Fumul negru contine aceeasi toxina ca acelea produse prin arderea motorinei.

In cazul in care vrei sa achizitionezi candele din plastic, din sticla sau nu numai, poti opta pentru achizitionarea lor de pe site-ul bidrom.ro , avand un pret avantajos iar calitatea lor este necontestabila.

Mai mult de atat, toate produsele vin ambalate la set, iar informatii cu privire la fiecare set in parte le poti gasi pe site, alaturi de alte detalii folositoare.

Un alt avantaj major este faptul ca nu trebuie sa platesti transportul! Ce poate fi mai bun de atat? Te bucuri de achizitionarea produselor dorite si nu platesti taxa te transport, in acest mod poti economisi chiar o parte din bani.

Calitatea candelelor este superioara. In cazul in care ai intrebari referitoare la cele precizate mai sus, poti suna la numarul afisat pe site iar in cel mai scurt timp vei primi raspuns pentru fiecare intrebare de-a ta pe care o vei adresa.

Indiferent de eveniment sau ocazie, alege sa investesti in calitate, in acest mod nu ai cum sa dai gres, ci dimpotriva, sa castigi.

Daca vrei sa cumperi o candela inedita, poti opta pentru un model deosebit. In modul acesta te vei bucura de frumusetea si siguranta unei candele care va darui o admosfera placuta si pura.

Exista candele pentru Craciun, candele din sticla sau candele din plastic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa arunci o privire pe site si sa te hotarasti de unul singur asupra unui palet sau a mai multora. Nu este deloc dificil. De ce sa pierzi o multime de ore cutreierand magazinele si cautand diverse oferte, cand poti comanda direct online si nu platesti nici transportul? Ia in calcul toate aceste avantaje si comanda ce doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *