Search in:

Lumanarile parfumate decorative contribuie la schimbarea decorului

Lumanarile parfumate decorative nu imprastie doar o aroma atragatoare, ci schimba si aspectul locuintei, conferind un look elegant, sofisticat si relaxant. Si totusi, ce au atat de special lumanarile parfumate si de ce ne dorim sa le avem mereu in casa? Beneficiile unor lumanari parfumate decorative, sunt multiple si veti avea ocazia sa va bucurati de tot ce ofera. Nu lasati niciodata o lumanare aprinsa nesupravegheata! Stingeti lumanarea atunci cand parasiti locuinta sau mergeti la culcare. Dati voie parfumurilor de lunga durata obtinute din uleiuri esentiale naturale, sa va incante mirosul si sa va imbunatateasca aerul din camera cu un parfum de lunga durata, creand astfel un ambient placut pentru dumneavoastra si pentru ceilalti.

Iata de ce ne plac atat de mult lumanarile parfumate:

  • Creeaza o atmosfera confortabila
  • Contribuie la schimbarea decorului
  • Poti aprinde lumanari parfumate atunci cand te uiti la filme, cand gatesti, cand faci o baie relaxanta sau cand iei cina cu iubitul.
  • Reinvie amintiri frumoase

Un alt lucru pe care il pot face lumanarile parfumate, precum si parfumul in general, este reinvierea amintirilor. Exista anumite arome care ne amintesc fie de casa, fie de vacanta sau de persoane dragi. De regula, amintirile devin mult mai puternice atunci cand simtim un parfum pe care il cunoastem. Indiferent daca vorbim despre o baie ferbinte cu spuma, despre crearea unei lumini romantice, potrivita pentru intalnirea cu iubitul sau pur si simplu despre iluminarea subtila a camerei in care practici yoga, o lumanare parfumata iti ofera instant o schimbare de decor.

Atmosfera dintr-o incapere este extrem de importanta pentru noi, femeile, si stim deja, din instinct, de ce avem nevoie pentru a ne simti bine. Lumanarile parfumate sunt cat se poate de relaxante. Pe langa parfumul lor, care reimprospateaza aerul din camera, ele emana o lumina calda, blanda, care te ajuta sa te relaxezi si te imbie la somn. Indiferent de coltul in care urmeaza sa puneti lumanarea, aceasta poate cu flacara ei mica, sa creeze o lumina relaxanta, in intreaga incapere. Acestea vor contribui, cu siguranta, la reducerea tensiunii atunci cand este cazul.

Tineti lumanarea la distanta de orice ar putea lua foc, de ventilatoare, aer conditionat sau spatii in care se face curent de la usile sau ferestrele deschise. Acest lucru previne arderea rapida a lumanarii. Puneti  lumanarea intotdeuna pe o suprafata dura, stabila si rezistenta la caldura. Nu lasati lumanarea sa arda mai mult de 2 ore per utilizare. E de preferat sa se taie cate 1 cm din fitilul lumanarii dupa fiecare utilizare a acesteia(asta doar in cazul in care fitilul este prea lung). In felul acesta lumanarea nu va avea o flacara mare, va avea o durata de viata mai indelungata si va arde uniform, evitand astfel crearea unui tunel in jurul fitilului.

Lumanarile parfumate decorative de acest tip se aprind, stralucesc si cheama la relaxare orice persoana, alungandu dintr-un spatiu intunericul, obtinand in acelasi timp o stare de bine. In ceea ce priveste achizitionarea unor astfel de lumanari, veti avea ocazia sa gasiti mai multe posibilitati, mai ales in cazul in care intrati in magazinul online. Parfumul placut sau atmosfera relaxanta pe care o creeaza reprezinta beneficiile unei lumanari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *