Search in:

Optati pentru lentilele colorate de calitate

Cand vine vorba de infrumusetarea vizuala, lentilele colorate de calitate sunt alegerea potrivita in randul tuturor femeilor, dar si a barbatilor. Din acest motiv, lentilele de contact de calitate va permit sa aveti o frumusete vizuala mult mai placuta si sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra

Daca odata cu sosirea vacantelor de vara, obiectivul dumneavoastra va fi marea, este necesar sa respectati cateva masuri de precautie utile. Nu este recomandat ca lentilele sa fie folosite in timpul bai. Chiar si cea mai curata piscina poate contine bacterii, riscul este chiar mai mare in cazul cazilor de baie, lacurilor sau marii. Pentru toti cei care nu pot renunta la aspectul lentilelor de contact, este recomandat sa folositi „de unica folosinta” zilele la mare sau la piscina, pentru a reduce riscul de contaminare. De asemenea, acordati atentie apei de la robinet care contine microorganisme care pot provoca infectii si / sau iritatii.

Lentilele de contact se strica cu apa de mare, nisip si caldura? Acestia sunt factori care pot afecta suprafata lentilei si pot afecta calitatea si durabilitatea produsului. Solutia este inca o data, obiectivul „de unica folosinta”.

Pentru cei care sunt interesati in alegerea lentilelor adecvate, trebuie sa stiti ca exista lentile de contact pentru ochi inchisi, dar si cele pentru ochi deschisi; in urmare nu ar trebui sa fie o problema sa gasiti o culoare care vi se potriveste si arata exact cum va doriti.

Vorbind de vacante si de riscuriile lentilelor, ar trebui sa stiti ca apa de mare nu este singurul pericol pentru ochi. Nisipul, vantul si aerul sarat contribuie la deshidratarea suprafetei oculare si la senzatia neplacuta de uscaciune.

Unele lentile de contact protejeaza si de soare, acestea au integrat filtru UV. Insa este recomandabil sa folositi ochelari de soare, lentilele nu protejeaza complet ochiul. Protejarea este deosebit de importanta in vacanta: procentul ridicat de lumina reflectata de suprafetele orizontale (nisipul de plaja si apa de mare) difuzeaza doze mari de raze UV, care ajung la ochii nostri. Prin urmare trebuie sa fim extrem de atenti cand vine vorba de igiena si de lentilele de contact.

Odata cu vara, riscul de contaminare a lentilelor de contact creste. Din acest motiv intotdeauna este bine sa fim atenti in special la curatarea si dezinfectarea lor. Mentinerea igienei corespunzatoare este esentiala pentru a ne proteja ochii nostri. In general igiena lentilelor consta in curatarea adecvata si pastrarea lor in locul special, daca respectati instructiunile nu o sa aveti probleme cu ele.

Lentilele de contact colorate intens confera un aspect mai placut ochiilor nostri, au ajuns sa fie la mare cautare in ultima perioada datorita intensitatii culorii per care o ofera. Mai exista si lentilele de contact colorate naturale care sunt de asemenea si ele o alegere potrivita pentru a avea un aspect frumos. Lentilele de contact colorate sunt alese pentru a schimba culoarea ochilor intr-un mod extrem de placut vizual. Lentile colorate sunt  printre cele mai apreciate datorita efectului natural pe care il creeaza. Deobicei acestea se cumpara in magazinele specializate, care se gasesc mai peste tot in zilele noastre. Cu toate astea multe persoane opteaza sa le achizitionele in magazinele online deoarece este mult mai comod si mai simplu pentru a alege ceea ce ne dorim pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *