Search in:

Pentru un somn linistit, cumparati sisteme contra-porumbei

De cate ori vi s-a intamplat sa dormiti cu geamul deschis iar dimineata sa va treziti prea devreme pentru ca pe pervazul camerei s-au asezat pasari ce canta si tot canta parca din adins ca sa va trezeasca?

Daca si dumneavoastra locuiti in zone aglomerate cu multe pasari, atunci banuiesc ca nu doar o data, si parca nu va puteti invata minte ca sa inchideti geamurile, nu-i asa? Stati linistiti de azi puteti dormi mult si bine pentru ca aveti la indemana un sistem contra-porumbei care sa ca asigure cel mai bun somn – cel de dimineata, desigur.

Solutia nu este deloc complicata, ba chiar pun pariu ca va veti intreba cum de este atat de simpla si totusi nu v-a trecut niciodata prin minte. Este vorba de simple fasii metalice, anti – oxidante si galvanizate care care sunt prevazute cu tepuse boante, din doi in doi centimetri, pe toate suprafara lor aste face ca pasarilor de talie egala sau mai mare cu cea a porumbelului, sa le fie practic imposibil s s aseze pe pervazul dumneavoastra. Asta inseamna ca nu veti mai avea intalniri matinale cu niciun fel de pasare.

Un functie de pasarile cu care aveti probleme, sa stiti ca exista sisteme impotriva pasarilor chiar si celor de talie mai mica decat a unui porumbel. Acestea sunt prevazute cu tepuse boante mai mici si prevazute la distante de un centimetru sau chiar mai putin. Iata deci ca nici macar galasiosii pititgoi nu se vor mai putea aseza pe pervazul dumneavoastra cantandu-va trezirea.

Avand in vedere ca pot fi asezate pe pervazuri, este de inteles de ce acesta fasii metalice sunt prevazute cu tepuse boante, neascutite. Ele pot deveni periculoase atat pentru oameni cat si pentru pasari astfel ca sunt o amenintare. Ori, intentia noastra nu este sa omoram bietele pasari care nu mai au destul habitat natural in care sa traisaca, ci doar sa le descurajam a se mai aseza pe casa sau la pervazul nostru. Fara sa trivializam nimic, si somnul si sanatatea noastra sunt importante, precum si integritatea tuturor vietatilor naturii, insa nu trebuie sa ne deranjam unii pe altii pentru asta.

sae-birds-Pasarilor pot produce daune majore cladirilor si nu o data au fost sursa unor accidente tragice. Excrementele de pe acoperisurile blocurilor sunt o amenintare reala la viata omului. Nu o data s-au inregistrat accidente ce s-au incheiat tragic pentru ca oamenii au alunecat de pe marginile blocurilor din cauza lipsei de aderenta cauzata de acumulari de excremente. Exemplele pot continua, insa cel mai important aspect este ca nimeni nu isi doreste sa ucida bietele animale, ci doar sa le indeparteze. Vom vedea ca treptat, daca toti ne-am instala sisteme contra porumbei pe pervazuri si pe blocuri, pasarile se vor indrepta spre habitatul lor natural lasand spatiul oraselor rezervat pentru oameni.

Bucurati-va de un somn linistit in fiecare dimineata, fara pasari care sa va bata sau sa va cante in geam. Faceti din diminetile cu soare un motiv bun de a va trezi, fara huruit  de porumbei sau batai puternice din aripi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *