Search in:

Renovarea casei este mult mai simpla cu o vospitorie in camp electrostatic

Doamnele sunt innebunite dupa renovarile caselor. De cele mai multe ori, noi ceilalti, speram sa nu fie mai dese de o data la doi-trei ani, insa doamnele se incapataneaza sa redecoreze chiar si in fiecare an, macar o camera din casa. Uneori, insa, micile schimbari pot face diferente mai mari decat daca am redecora toata casa, dintr-un capat in altul. Cum adica? Adica e foarte simplu, micile schimbari legate de culoare pot da un suflu nou oricariu obiect, si, implicit oricarei incaperi. Asta ar trebuie sa ne duca cu gandul la vopsirea unor obiecte din casa, care ar trebuie sa aiba un efect maxim. Spre exemplu, poti vopsi scaunele sau masa din bucatarie, ori poti schimba tapiseria canapelei, sau poti cumpara lampi noi, ori poti sa le vopsesti pe cele vechi.

color-86608Micile schimbari pot sa iti transforme casa intr-una noua, cat ai zice peste. Poate ca pare banal si poate ca ai mai auzit aceasta idee, insa este cu totul si totul adevarata. Gandeste-te doar, schimbi culoarea mobilei si totul pare nou nout. Stiu la ce te gandesti, sa vopsesti atat mobila poate dura foarte mult. Nu si daca apelezi la o vopsitorie in camp electrostatic.

Aceste vopsitorii functioneaza diferit de cele normale. Obiectele sunt fasonate, pentru a elimina ultimul strat de vopsea, urmand ca dupa aceea un strat foarte subtire format din particule mici de vopsea sa fie aplicat cu ajutorul energiei electrostatice pe toate suprafata obiectului. Urmele de penson nu mai sunt o amenintare pentru aspectul fizic, iar denivelarile nu vor mai exista. In urma acestui proces se obtine un obiect ca nou, care arata ca si cum nu a avut niciodata o alta culoare.

Marele avantaj al acestui tip de vopsire este faptul ca foloseste un tip de vopsea ce va rezista ani de zile fara sa devina „scorojita”. Cui i-ar place sa se aseze pe un scaun aspru, plin de cojite de vopsea ce, cu siguranta se vor lipi de haine sau de piele?

Tocmai de aceea, vopsirea electrostatica a devenit atat de apreciata in ultimul timp. Desi a avut inceputuri timide, si in special din partea proprietarilor de masini care isi vopseau componente ale masinilor ori caroseria, poti gasi cu usurinta o vopsitore in camp electrostatic care sa iti vopseasca mobilierul din lemn sau din metal. Atentie, insa, daca intentionezi sa vopsesti obiecte de plastic, te sfatuiesc sa te mai gandesti o data. Avand in vedere ca procesul de vopsire contine si etapa de polimerizare la temperaturi ridicate, componentele de plastic nu pot fi vopsite prin acest procedeu.

Pentru acestea poti folosi procedeul simplu de vopsire cu ajutorul unui pistol de vopsit.

Nu uita, renovarea casei a devenit de doua ori mai usoara cu ajutorul acestui tip de vopsitorie, iar preturile sunt destul de avantajoase incat sa iti permiti sa renovezi obiectele din casa ta, in fiecare an. Poti uita de folii de protectie, aglomeratie si praf peste tot prin casa. Du obietele la vospit si cand sunt gata aseaza-le unde iti doresti. Ai terminat renovarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *