Search in:

Siguranta in ambalarea produselor – plicuri curierat

Siguranta este un aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand avem de a face cu produse ce necesita ambalare. Fie ca este vorba de ambalarea produselor alimentare, pentru uz zilnic sau a celor care necesita transport, amblajele pe care le alegem trebuie sa fie de o calitate superioara.

Caracteristicile pe care le avem in vedere atunci cand alegem ambalajele sunt cele legate de rezistenta materialului, modul de fabricare a acestora, tipul de material din care sunt realizate si modul de inchidere a ambalajelor.

In continuare va prezentam cateva tipuri de ambalaje si caracteristicile acestora, precum si cateva recomandari, pentru a va ajuta sa faceti alegerea care vi se potriveste cel mai bine.

Pungi curier rezistente pe perioada transportului

Pe perioada transportului, coletele pot intra in contact cu o multime de factori care pot deteriora ambalajul, factori ce tin de manipularea coletelor in cele mai multe situatii. Deteriorarea coletului poate pune in pericol siguranta produselor din interior.

plicuri curieratPentru a evita astfel de situatii, se recomanda utilizarea unor ambalaje de calitate, care permit transportarea coletelor in deplina siguranta, de cand sunt preluate de la furnizori si pana ajung la clientii finali.

Plicurile curierat pot fi prevazute cu buzunare pentru corespondenta, se pot personaliza si se pot inseria sau li se pot adauga coduri de bare, pentru a tine o evidenta mai precis a acestora.

Pentru un plus de siguranta, plicurile sunt prevazute cu o banza adeziva aplicata la cald pe partea superioara, ceea ce impiedica dezlipirea plicului, o data ce a fost lipit, fara a deteriora si ambalajul pe care a fost lipit plicul. De asemenea, pentru un plus de confidentialitate, exista modele de ambalaje curierat de culoare alba la interior si neagra la interior.

Pungi cu fermoar resigilabile

Pentru a pastra prospetimea anumitor produse alimentare, chiar si dupa desfacere, pungile prevazute cu fermoar reprezinta alegerea excelenta.

Acestea sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni, cu o varietate larga de utilizare. In plus, puncgile cu fermoar pot fi prevazute cu pliu la baza, care ofera o mai buna sustinere produsului.

Materialele utilizate la fabricarea acestor ambalaje sunt in conformitate cu prevederile si normele de sanatate impuse de entitatile din domeniu. Acest lucru ofera siguranta produselor ambalate si impiedica riscul de imbolnavire.

Pungile cu fermoar ofera posibilitatea de a pastra prospetimea produsului din interior pentru o perioada mai mare de timp, impiedicand patrunderea in interior a intemperiilor si a factorilor de mediu care pot periclita produsul.

Pungi cu clapeta si header

Acest tip de ambalaj se potriveste cel mai bine pentru produsele ce urmeaza a fi prezentate la raft. Acestea pot fi prevazute cu o clapeta autoadeziva, pentru a inlesni manevrarea marfii din interior sau, pentru un plus de siguranta, pungile cu clapeta header si eurhole pot fi sudate la celalalt capat, ceea ce impiedica accesul la produsul din interiorul ambalajului.

Indiferent ca optati pentru ambalaje curierat, pungi cu fermoar sau cu clapeta si header, asigurati-va ca le alegeti care va garanteaza si siguranta produselor din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *