Search in:

Vino acum la rent a car Bucuresti

Chiar si cu bogatia de informatii care este disponibila on-line, s-ar putea gasi ca este mai usor a efectua un apel telefonic pentru a obtine toate intrebarile dumneavoastra raspuns.

Este, in general, un avantaj de a merge cu o companie mai mare de rent a car Bucuresti , cu o gama mai larga de locatii de preluare si drop-off. Cele mai multe dintre agentiile de inchiriere din Bucuresti au birouri in toata tara, asa cum fac cele doua mari agentii bazate la nivel national. Cu aceste companii, daca ai probleme masina, o masina de inlocuire este probabil sa fie la indemana. Cu toate acestea, este inteligent pentru a va asigura ca alegeti o companie care acopera foarte bine zonele in care veti fi de conducere.

img-20150910-wa0De asemenea, merita luat in considerare inchirierea printr-un consolidator, cum ar fi Trax Rentacar (preferatul meu). Aceste companii compara ratele intre diferite companii (inclusiv multe dintre firmele cu nume mari), gasiti cea mai buna afacere, si – pentru ca sunt comercianti cu ridicata – trece economii pe la tine. Veti plati consolidator si va elibereaza un bon pentru a ridica masina in Europa.

Cu un consolidator ca un intermediar, este deosebit de important pentru a cere inainte de timp cu privire la add-on taxe si restrictii, din moment ce s-ar putea sa nu invete aceste informatii critice pana cand ridicati masina. In cazul in care apare un diferend atunci cand apar la biroul de inchiriere, apelati consolidator pentru a incerca sa rezolve problema – cere de a utiliza telefonul biroului de inchiriere (numarul consolidator este fara taxa de orice linie de teren). Dupa ce semnezi ceva cu vanzatorul, este dificil pentru consolidator (sau oricine altcineva) pentru a inversa ceea ce ati acceptat. Daca aveti o problema cu agentia de inchiriere, consolidator poate sa nu fie in masura sa intervina la satisfactia dumneavoastra, dar cel putin vei fi primit ajutor in rezolvarea problemei.

Nu conteaza cine ai inchiriat prin intermediul, asigurati-va ca este pe toate hartiile (inclusiv lista de verificare utilizata de societate pentru a verifica starea masinii atunci cand il porniti in) timp de cateva luni dupa perioada de inchiriere, in cazul in care apare un litigiu de facturare.

Alegerea unei masini

Asteptati-va unele diferente intre masinile de inchiriat de la rent a car Bucuresti de masini si ceea ce veti obtine probabil in tara, in cazul in care masinile de clasa mijlocie au mai putin spatiu pentru pasageri, spatiu portbagaj vast este o raritate, iar transmisiile manuale sunt norma. Automaticele sunt mai scumpe (de obicei, aproximativ 50 la suta mai mult) si pot fi disponibile numai daca faceti upgrade la o masina mai scumpe mai mare. Deoarece aprovizionarea sunt limitate, in cazul in care trebuie sa aveti un sistem automat, va trebui sa-l aranjeze mai departe in avans, decat o masina manuala de transmisie. In functie de buget, pueti alege orice masina este disponibila. Insa mare atentie la actele pe care le semnati si la preturile pe care le alegeti, perioada este de asemenea importanta pentru rent a car Bucuresti, pentru a obtine un pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *