Search in:

Achizitioneaza chiar acum mobila second-hand din Bucuresti

Casa ta poate sa fie acum minunata si foarte interesanta datorita multimii de idei care iti trec prin cap cu referire la decorare. Caminul tau trebuie sa fie unul primitor in care si prietenii tai sa se simta ca acasa la orice ora!

Inainte de a ne gandi la toate regulile scrise si nescrise ale amenajarii unui dormitor, care tin de cata lumina naturala ar trebui sa intre in camera, de dispunerea corecta a patului, de corpurile de iluminat si de spatiile de depozitare trebuie sa ne gandim la cum ne putem un amenaja un dormitor cat mai pe placul nostru ca sa ne simtim bine si relaxati in el. De asemenea, trebui sa avem in vedere ca dormitorul nu trebuie sa iasa din linia generala a amenajarii locuintei.

mobila second handDaca avem o casa amenajata in stil clasic atunci dormitorul poate imprumuta cateva elemente masive de tipul unui pat cu baldachin sau al unui cufar pentru depozitare. In casa ta ar arata perfect o mobila second-hand din Bucuresti!  Intr-o casa amenajata retro putem opta pentru un dormitor in stil complementar, cu accente vintage. In dormitoarele moderne putem imblanzi mobilierul in linii drepte cu o culoare atipica pe perete sau de perdele sau draperii. Solutii sunt nenumarate, trebuie doar sa va decideti cum va doriti sa arate.

Important este sa te simti ca acasa si sa dai dovada de rabdare pana iti pui casa la punct. Trebuie sa iti placa tie si sa fie pe gustul tau, intotdeauna.

Dormitorul este una dintre cele mai speciale camere dintr-o locuinta. Aici te refugiezi dupa o zi grea, aici iti incarci bateriile si te odihnesti si tot aici iti gasesti si linistea interioara. Este locul unde incepe si se termina orice zi, iar lucrurile pe care le alegi pentru aceasta camera au o importanta deosebita, pentru ca iti influenteaza decisiv starea de spirit. Alege Antique Mob.

Dormitorul matrimonial trebuie sa se plieze pe nevoile ambilor parteneri. Un pat matrimonial, de dimensiuni generoase si foarte confortabil este, in mod cert, indispensabil. Noptierele nu trebuie nici ele sa lipseasca si ar trebui amplasate pe o parte si pe alta a patului, cu patul in mijloc, asa incat fiecare partener sa se poata aseza pe pat fara sa-l deranjeze pe celalalt.

Din dormitorul matrimonial nu ar trebui sa lipseasca nici un dressing incapator, in care sa aiba suficient loc si garderoba lui, dar si mult mai numeroasa garderoba ei. In functie de cat de mare este dormitorul, se poate amenaja si un loc dedicat lecturii, cu un fotoliu comod, o masuta pentru carti si un lampadar, sau o masuta de toaleta cu oglinda si locuri de depozitare pentru bijuterii, machiaj, parfum etc.

In apartamentele de bloc, dormitoarele au dimensiuni mai mici, insa desigur ca din ele nu pot lipsi patul si noptierele. In rest, insa, nimic altceva nu este obligatoriu. Poti amplasa un dressing de dimensiuni generoase pe holul apartamentului, iar in dormitor sa te rezumi la un dulap de dimensiuni mai mici. Pentru a da senzatia unei incaperi mai mari, foloseste culori deschise, poate chiar alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *