Search in:

Ai nevoie de ZAO

Cand ai o afacere  si esti la inceput, este destul de simplu sa faci tu totul. De fapt, asta este si ideea, trebuie sa faci tu totul pentru a invata toate procesele, pentru a sti, in orice moment ce se intampla in afacera ta si cum sa rezolvi eventualele probleme care vor apare pe parcurs.

Dar odata ce ai inceput sa cresti incet, incet, ai inceput sa iti delegi munca, nu-I asa? Ai inceput prin a-ti angaja o secretara, un administrator chiar, niste angajati care sa faca operatiunile pe care le-ai facut si tu la inceput, in asa fel incat tu sa te concentrezi pe cum sa faci afacerea sa mearga mai departe.

Sa fim sinceri, daca ai sa fii 24 de ore pe zi complet implicat in mersul lucrurilor din afacerea ta, cand vei mai avea timp sa te informezi, sau sa cauti noi moduri de a te promova, de a merge la pasul urmator? Vei fi complet acaparat de prezentul situatiei incat nu vei putea sa vezi alte orizonturi decat cele cu care ai inceput. Pentru a putea vedea pana departe ai nevoie de timp, timp departe de stresul financiar, de telefoanele zilnice, de intrebarile contabilului. In felul acesta vei putea sa te informezi cu privire la urmatoarea directie pe care vrei sa o urmezi, si la pasii pe care ii ai de facut in acea directie.

browser-77321Am o veste buna pentru tine: de acum poti delega si promovarea online a site-ului tau. Daca pana acum dedicai mai mult de o ora pentru actualizarea statusurilor pe retelele de socializare sau adaugand noutati pe blogul din site-ul firmei tale, este cazul sa iti stergi aceste operatiuni din agenda. Acum ai ZAO, compania care poate face asta pentru tine. Nu numai ca vei avea versiuni updatate ale siteului si profilelor tale de socializare, dar vei beneficia de optimizare SEO. In felul acesta vizibilitatea site-ului companiei tale pe Google va creste considerabil. Daca te intrebi ce inseamna asta pentru tine, e simplu, inseamna mai multi clienti, fara ca tu sa faci nimic. Practic, vei deveni din ce in ce mai vizibil, fara ca tu sa te implici prea mult. De fapt, s-ar putea sa te implici in promovarea site-ului si afacerii tale, dar pentru ca nu ai cunsostinte in domeniu, s-ar putea sa o faci degeaba, pentru ca nu cunosti regulile si criteriile prin care poti sa aduci intr-adevar beneficii site-ului si companiei tale.

Prin ZAO, vei avea posibilitatea sa te concentrezi si mai mult pe mersul afacerii tale in directia potrivita. Daca inca nu ai delegat astfel de activitati catre terte parti, atunci te sfatuiesc sa o faci. Avand mai mult timp liber, vei avea o viziunea de ansamblu mai ampla, mai clara asupra afacerii tale si asupra traiectoriei pe care ti-o doresti pentru ea. Delega si serviciile din online si uita de grijile internaute! Lasa specialistii sa se descurce pentru tine, si axeaza-te pe rezultate, pentru ca doar tu poti sa decizi incotro te indrepti, si incotro se afla succesul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *