Search in:

Alege un avocat bun din Bucuresti!

Casa noastra de avocatura este recunoscuta pentru activitatea in dreptul imobiliar si constructii. Astfel, indiferent daca esti interesat sa vinzi sau sa cumperi un imobil, fie daca iti doresti sa solutionezi unele litigii, un avocat bun in drept imobiliar iti va oferi asistenta, consultanta si reprezentare, de la incheierea tranzactiilor imobiliare pana la obtinerea documentatiei cadastrale sau inchierea de intabulare.

Un avocat profesionist va fi mereu indreptat catre cele mai bune rezultate si va avea o atitudine profesionala, astfel incat va fi capabil sa presteze seervicii bazate pe intelegerea nevoilor clientilor.

Obiectivul principal al avocatilor nostri in dreptul imobiliar se bzeaza pe asistarea in vederea achizitionarii de proprietati dar si asistarea acordata pentru rezolvarea diverselor litigii.

Mai mult, indiferent de felul activitatilor care sunt solicitate de clienti, cabinetul nostru de avocatura ofera un grad de atentie sporit si si consideratie fata de fiecare problema in parte.

Astfel, un avocat bun din Bucuresti te va ajuta sa obtii rezultate bune si satisfacatoare ori de cate ori ai nevoie.

Daca esti interesat de un avocat specializat in contracte vanzare-cumparare sau de un avocat specializat in constructii, cabinetul nostru de avocatura iti ofera consultanta, asistenta juridica dar si reprezentarea clientilor, reusind astfel sa bifam mai multe servicii, printre care:

  • Asistenta in planificarea si dezvoltarea imobiliara;
  • Asistenta in procesul vanzare-cumparare imobile/apartamente;
  • Consultanta in prinvinta contractelor care sunt guvernate de FIDIC;
  • Asistenta referitoare la contractele de inchiriere pentru spatiile comerciale, inclusiv contractele de concesiune;
  • Reactarea contractelor de vanzare-cumparare, ipoteca sau inchiriere;
  • Asistenta la semnarea contractelor in fata notarului public;
  • Asistenta in legatura cu diverse permise, autorizatii si aprobari pentru dezvoltarea sau constructia proiectelor imobiliare;
  • Asistenta in tranzactiile imobiliare internationale si interne;
  • Reprezentaresi asistenta in obtinerea documentatiei cadastrale sau incheierii de intabulare;

Un avocat bun din Bucuresti pune pret pe informarea clientilor, tocmai de aceea te va lamuri in legatura cu drepturile imobiliare.

Daca ai unele nelamuriri cu privire la onorariul unui avocat de drept imobiliar, atunci cred ca ar trebui sa stii faptul ca onorariile estimative percepute pentru servicii oferite sunt variabile si pot fi stabilite doar in functie de durata si dificultatea cazului preluat de un avocat.

Clientii care au apelat la serviciile naoastre de avocatura, indiferent daca a fost vorba despre dezbaterea unei succesiuni, sau daca aveau nevoie de consultanta cu privire la proiecte rezidentiale, autorizatii, birouri si proiecte comerciale, au sustinut faptul ca onorariul este decent pentru un avocat bun din Bucuresti.

Ori de cate ori ai nevoie de rezolvarea unor astfel de probleme, te poti baza cu incredere pe un avocat profesionist din Bucuresti care te va ajuta sa depasesti situatiile critice! Calitatea serviciilor conteaza cel mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *