Search in:

Beneficiile obtinute in urma listarii unei pensiuni in booking

Dintr-un parteneriat cu platforma de rezervari booking se obtin multe beneficii, principalul fiind numarul mai mare de rezervari, indiferent de perioada anului.

Peste 29 de milioane de unitati de cazare din intreaga lume au ales sa isi promoveze serviciile prin intermediul acestui sistem. Un aspect important este faptul ca proprietarul pensiunii are intreg controlul asupra tarifelor de cazare si a disponibilitatii.

Oferind clientilor transparenta cand vine vorba de reguli, politici sau oferte, acestia vor fi mai bine informati cu privire la cazare, deci vor rezerva cu incredere.

In momentul in care un client face o rezervare, aceasta se confirma imediat, deci platforma este eficienta, datorita suportului tehnic care functioneaza non stop.

Listarea unei pensiuni in booking presupune afisarea acesteia in sectiunea de oferte disponibile, pentru a putea fi vizualizata de turisti. Acestia observa imaginile si se hotarasc daca vor sa faca o rezervare.

De aceea, pachetele de cazare trebuie sa fie cat mai variate, pentru a se adresa mai multor categorii de clienti.

Pe paginile din platforma booking se poate efectua si o cautare personalizata, pentru a vedea exact pensiunile dintr-o anumita regiune.

seaside-2420374_960_720Filitrele se refera la intervalul preturilor, la recenziile clientilor, numarul de stele, precum si distranta fata de centrul orasului.

Daca avem in posesie mai multe pensiuni, le putem inregistra pe fiecare in parte, specificand adresele corecte.

Avand la dispozitie datele statistice lunare, putem observa progresul pensiunii, planificand totodata strategii care sa ne duca afacerea la un alt nivel.

Baza de clienti care frecventeaza platforma booking este mare, ceea ce inseamna ca vizualizarile la pensiuni cresc.

Marketing-ul online a devenit, in ultimii ani, unul dintre  cele mai eficiente instrumente de expunere a produselor. Internetul este un mediu de vanzare ce depaseste barierele nationale, ceea ce inseamna ca persoane din intreaga lume pot sa vada o ofera de cazare.

Costurile de promovare a unei pensiuni pe internet sunt mult mai mici comparativ cu orice alt mediu.

Capatand din ce in ce mai multa amploare, publicitatea din mediul online se adreseaza unui public tinta, pentru persoanele care sunt interesate de serviciile de cazare din Romania.

In momentul in care alegem publicarea unei oferte pe booking, trebuie sa ne concentram pe tehnoredactarea acesteia, mai exact, sa oferim informatii clare, specifice, orientate pe beneficii.

Pentru obtinerea profitului dorit, calitatea serviciilor trebuie sa primeze, deoarece recomandarile sunt foarte importante in domeniul hotelier. Dezvoltarea unei afaceri nu este deloc usoara, de aceea, strategiile de marketing online trebuie sa fie incluse in planurile fiecarei pensiuni.

Avand in vedere ca pachetele de cazare dintr-o pensiune sunt diverse, ele se adreseaza atat personalelor care calatoresc singure, cat si familiilor insotite de copii.

Listarea unei pensiuni in booking inseamna si expunerea facilitatilor de care dispune aceasta, spre exemplu, posibilitatea de a practica sporturi de iarna in apropierea cazarii.

Concluzionand, specialistii in domeniul turistic sunt de parere ca expunerea unei pensiuni pe platforma booking reprezinta o metoda adecvata de promovare, care duce la dezvoltarea turismului national, aducand proprietarilor resurse financiare importante, pe masura serviciilor oferite clientilor pe parcursul sejururilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *