Search in:

Bratarile cu pietre semipretioase, cadoul ideal!

Pentru un plus de frumusete si originalitate, bratarile din argint se pot accesoriza cu diferite pietre semipretioase.

Pietrele semipretioase utilizate cel mai des sunt topazul, ametistul, granatul, acvamarinul, turcoazul, onixul, zirconiul, jadul, perla, chihlimbarul.

Topazul este o piatra semipretioasa care se gaseste sub diferite culori, precum maro, rosu, galben sau chiar incolor. Denumirea topazului se traduce prin termenul foc, de aici si culorile asemanatoare acestuia.

bratara-handmade-cu-larimar-heaven-of-luxuryAmetistul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri, avand efecte benefice asupra metabolismului. Culoarea mov a acestuia este foarte potrivita pentru realizarea bijuteriilor, datorita frumusetii aparte. In trecut, ametistul se folosea pentru realizarea unor piese unicate pentru regi.

Acvamarinul este o piatra semipretioasa deosebita, cunoscuta in intreaga lume datorita culorii de albastru, fiind ideala pentru fabricarea bratarilor cu pietre semipretioase.

Turcoazul este asemanat cu cerul, datorita culorii, fiind foarte indicat si pentru puterea de a regenera celulele si tesuturile organismului.

Onixul are culoarea neagra, de aceea, este integrat cu usurinta in majoritatea accesoriilor, denotand eleganta si seriozitate. Se pare ca aceasta piatra semipretioasa aduce fericire si optimism celor care aleg sa o poarte.

Zirconiul are o stralucire aparte, de aceea, se aseamana cu diamantul. Este considerat protector al sagetatorilor, de aceea, acestia trebuie sa aleaga o bratara cu zirconiu.

Jadul este caracterizat prin culoarea verde, are un rol important asupra organelor precum inima, plamani si rinichi.

Perla este un produs realizat de moluste, fiind foarte preferata datorita formei si culorii care denota puritate. Aceasta piatra semipretioasa este considerata un simbol al iubirii, fiind perfecta pentru realizarea oricarui model de accesoriu.

Chihlimbarul este obtinut in urma unui proces de lunga durata, prin care rasina unor specii de pini s-a solidificat, rezultand aceasta piatra semipretioasa de culoare galbena, fiind foarte apreciata datorita frumusetii sale.

Bratarile cu pietre semipretioase se intretin foarte usor, se sterg cu un material moale. Se evita spalarea cu apa foarte calda, deoarece pietrele se pot dezlipi.

Pietrele au fie origine organica sau minerala, in functie de compusii din care s-au format.

Datorita culorilor variate, pietrele semipretioase ofera un plus de frumusete bratarilor de argint, pentru a obtine un rezultat desavarsit.

Pietrele sunt caracterizate prin duritate, rezista in timp si la eventualele zgarieturi. Puteti alege o bratara cu piatra si in functie de zodia dumneavoastra.

Preturile pietrelor semipretioase sunt foarte mici, comparativ cu valoarea lor. Combinate potrivit de catre specialisti, pot rezulta adevarate piese de exceptie.

In general, bratarile de argint sunt combinate cu pietre pretioase manual, pentru a se oferi o atentie deosebita asupra detaliilor.

Pe langa latura estetica, acestea au numeroase roluri benefice asupra diferitelor afectiuni.

Indicatiile lor terapeutice se adreseaza unei game variate de afectiuni, de la cele mai simple, pana la cele care au un caracter cronic.

Incarcarea energetica a pietrelor pretioase va ajuta sa va imbunatatiti calitatea vietii.

Concluzionand, bratarile din argint care au in componenta si pietre semipretioase sunt deosebite, deoarece imbina finetea argintului cu stralucirea pietrelor, pentru a obtine un rezultat impecabil, apreciat chiar si de cele mai sofisticate gusturi. Pe langa frumusetea pieselor, si pretul este un criteriu foarte important in alegerea bratarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *