Search in:

Cum mi-am deschis o afacere prin videochat

Acum cativa ani am absolvit liceul si toata familia ma indemna sa aplic la o facultate ca sa am un viitor stralucit. Ideea mea era alta si nu includea in mod necesar si facultatea sau alte studii universitare, ci un viitor mult mai aplicat, mai exact un fel de afacere pe care sa o pot conduce chiar eu. Evident inca nu stiam ce fel de afacere si nici nu prea stiam de unde sa incep. Un lucru era clar, as fi avut nevoie de bani, indiferent de afacerea pe care o doream. Asa ca am hotarat ca cel mai usor mod de a strange bani este de a locui in continuare cu parintii si de a ma angaja. In felul acesta, voi lucra si voi strange bani, tocmai datorita faptului ca nu voi pleca de acasa. Evident, lucrurile chiar daca au inceput bine nu s-au sfarsit la fel de bine pentru ca imediat dupa aceasta hotarare, m-am angajat intr-un supermarket.

678357_4Imi amintesc ca faceam multe ore suplimentare, pentru bani in plus, iar cand eram acasa ma documentam cu privire la afacerea pe care as putea sa o deschid.

Curand dupa asta parintii au decis ca daca tot aveam de gand sa lucrez, in loc sa merg la facultate, ar trebui sa contribui la bunastarea familiei, cotizand impreuna cu ei la facturi si cheltuieli. Atunci mi-am dat seama ca nu aveam sa am succes cu cei 1300 de lei ce-i castigam pe luna, sa reusesc sa economisesc, sa-mi ajut familia si sa mai si traiesc pe langa asta. In ritmul acela nu as fi reusit sa strang banii necesari pentru afacerea mea nici in treizeci de ani asa ca trebuia sa imi schimb stratega. Nu am renuntat insa la serviciu, ci am continuat, punand pauza visului meu cu afacerea, in timpul liber cautand locuri de munca mai bine platite. Din moment ce eu nu urmam nicio facultate mi-a fost greu sa gasesc un loc de munca bine platit. Am tot cantarit mai multe optiuni pana am ajuns la o singura concluzie: singura solutie era sa ma angajez ca model de videochat. Era singura solutie care imi aducea destui bani cat sa pun deoparte si in acelasi timp sa ii ajut pe parinti. Am cautat cateva saptamani pana am gasit cel mai potrivit studio pentru mine, apoi nu a trebuit decat sa mai sun la numarul de telefon 0764 732 932 si sa stabilesc un interviu cu Network System Communication SRL.  

Imediat dupa aceea m-am angajat si am inceput sa pun bani deoparte chiar din prima luna. Trei ani mai tarziu reusisem sa strang nu mai putin de 35000 de euro bani suficienti pentru a pune bazele unei mici afaceri. Cu ajutorul unui proiect bun am reusit sa mai beneficiez de fonduri neramburasile care m-au ajutat sa imi pun firma pe picioare. Nu e cine stie ce, insa este propriul meu proiect si pentru ca inca nu face destul profit, nu am renuntat la videochat. Este jobul care ma mentine si pe mine si afacerea mea pe linia de plutire, pana cand voi cunoaste intr-adevar succesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *