Search in:

De ce sa cumperi o husa slim pentru samsung j5 2017?

Husele slim sunt cea mai populara alegere in materie de huse pentru telefoane, motivele principale fiind costul in general mai redus, sunt usor de introdus in buzunar, vin intr-o multitudine de culori si modele si ofera un nivel acceptabil de protectie impotriva socurilor. Totusi trebuie stiut ca acest tip de huse nu protejeaza impotriva umezelii, de asemenea durata lor de utilizare poate fi mai scazuta decat a altor tipuri de huse. Este important ca investitia intr-un telefon Samsung j5 sa fie protejata prin achizitionarea unei huse potrivite, iar o husa slim pentru samsung j5 2017 poate fi o alegere foarte buna daca pana acum erati reticent la achizitiona o husa.

Ele pot fi gasite la diversi producatori, pot fi marci mai cunoscute sau mai putin cunoscute, si pot fi realizate din cateva tipuri de materiale.

husa-armura-slim-samsung-j5-2015-negru~532Daca doriti o husa minimala, care sa pastreze aspectul si senzatia telefonului dumneavoastra, dar in acelasi timp sa creasca si protectia acestuia, puteti opta pentru o husa tip skin, transparenta, ele sunt de regula facute din silicon, si vor pastra intr-o masura mai mare aspectul telefonului. Acestea nu ar trebui sa va coste mult, iar daca simtiti ca va ofera suficienta protectie telefonului, atunci sunt o alegere buna. Ele insa nu acopera si fata telefonului, astfel incat va fi necesara si o protectie pentru ecran. Materialul maleabil din care sunt facute face ca asezarea lor pe telefon sa fie mai facila. Comparativ, o husa facuta dintr-u material plastic va fi mai rigida si mai dificil de pus pe telefon. Nu doar riscul de a scapa telefonul este motivul pentru care se achizitioneaza o husa, ci si uzura zilnica si zgarieturile produse, astfel o husa slim din silicon va protejeaza telefonul de acestea, precum si pentru loviri si socuri, insa nu foarte puternice. Acest tip de material ofera si o mai buna priza atunci cand tineti telefonul. Folosirea unei huse de protectie, chiar si cu un grad mai scazut, inseamna ca daca va decideti sa vineti ulterior telefonul, acesta va fi intr-o conditie mult mai buna datorita uzurii mai scazute, astfel husa aduce valoare telefonului chiar si in cazul in care nu ati avut un incident in care sa il fi scapat.

Aveti cele mai multe optiuni de stil si culori cand cautai o husa de tip slim pentru samsung j5 2017, care pentru celelalte tipuri de huse poate sa nu fie atat de ofertante. Daca doriti ca husa telefonului dumneavoastra sa fie aproape invizibila, optati pentru una din silicon transparent, sau un material inchis la culoare, iar daca doriti ca aceasta sa va reflecta personalitatea puteti opta pentru multele culori si nuante disponibile, cat si imprimeuri din cele mai creative. Anumite huse pot prezenta o combinatie intre un material subtire din plastic rezistent in spate si un material flexibil mai gros pe margini pentru a proteja impotriva socurilor.

Este bine sa verificati inainte daca orificiile de pe husa se potrivesc cu butoanele si porturile si celelalte elemente ale telefonului.

Husele pentru telefon au de obicei doua functiuni, pe langa cea practica de a proteja telefonul de eventualele daune si cea de a pastra sau chiar imbunatati calitatile design-ului telefonului, iar o husa de tip slim poate imbina in mod eficient aceste doua directii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *