Search in:

Doriti sa achizitionati o masinuta electrica pentru copilul dumneavoastra?

Aici veti gasi mai multe detalii privind dotarilor lor, pretul si siguranta pe care o ofera in timpul deplasarii!

Masinutele electrice pentru copii au devenit o alternativa reala pentru a iesi la plimbare cu copilul nostru. Aceste masinute sunt la mare cautare de parintii care au fost nevoiti sa renunte la carucior pentru ca copilasul a crescut.

Acesta sunt recomandate pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, iar greutatea pe care o suporta fiecare model in parte variaza de la 30 pana la 40 de kilograme. Pot atinge o viteza maxima de 10 km/h avand ca si sistem de viteza 2 trepte pentru deplasarea inainte si o singura treapta pentru mersul inapoi. Au un accumulator de 2x12V/7Ah, iar consumul de energie se distribuie pe 4 motoare, fiecare consumand 35 W. Tot odata aceste jucarii ne ofera posibilitatea sa avem si noi control asupra lor atunci cand iesim la plimbare. Ele vin dotate si cu o telecomanda care are o frecventa de 2,4 GHz. Dimensiunile unei astfel de masinute pornesc de la 120cm x 75 x 80 si pot ajunge pana la 150x90x95, in functie de model, iar greutatea lor este in medie pana la 35 de kilograme.

Masinutele electrice pentru copii sunt de cele mai multe ori copii fidele ale masinilor pentru adulti, acestea fiind facute la fel si avand licente de la brand-ul respectiv. Acestea detin logo-uri precum FORD, MERCEDES, BMW, JEEP, AUDI si lista poate continua. Avantatul acestor producatori licentiati este ca detaliile acestor jucarii sunt foarte bine conturate, avand chiar si tractiunea masinii in conformitate cu masinile reale.

Dorind sa creeze o experienta cat mai placuta si reala pentru cel mic, producatorii sunt foarte minutiosi, incercand sa apropie realitatea masinutei electrice in miniatura cu deplasarea cu masina parintilor in momentele in care acestia il duc la gradinita, spre exemplu.

Aceste masinute au pornirea exact ca o masina reala, din cheie, sunt dotate cu tablete MP4 pentru ca cel mic sa se bucure si de muzica preferata in timp ce conduce prin parcul din cartier. Usile, capota si portbagajul masinii se deschid, scaunele sunt invelite in piele si contin logo-ul masinii. Dispune de 2 locuri, are amortizoare si cel mai important este faptul ca rotile sunt din spuma cauciucata. Pornirea este foarte lina, iar farurile sunt cat se poate de calitative, unele modele avand si faruri pentru ceata.

Masinutele electrice pentru copii dispun in general de doua locuri. Au si sistem de sonorizare, avand chiar si posibilitatea atasarii unor device-uri prin port-ul USB.

Pe piata gasim o varietate de culori ale acestor produse, si cum am mai spus diferite modele. Sunt modele care le copiaza pe cele 4X4, Off-road, dar si masinute mici cum ar fi coupe-urile.

Preturile pentru o astfel de jucarie variaza, bineinteles, brand-ul si marimea fiind una din caracteristicile care determina pretul. Acestea pornesc de la 500-600 de lei si aici facem referire la o masinuta cat mai simpla, si pot depasi 2000 de lei daca dorim ceva cat mai sofisticat. In general cu cat sunt mai mari si au mai multe gadget-uri, sunt mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *