Search in:

Experianta mea cu ferestre

Vreau doar sa scriu pentru a va povesti experienta mea recenta in legatura cu ferestrele pe care le-am cumparat.

window-6-1Ne-am mutat in casa noastra nou-construita in aprilie 2010. Alegerea ferestrelor pentru casa mea a fost o sarcina uriasa, vand in vedere ca atat eficienta cat si costul trebuiau luate in considerare, nemai punand la socoteala si aspectul final. Dupa o multime de zile petrecute in cercetare și negociere am simtit ca exista totusi o companie care imi poate oferi un produs mult superior fata de oricare alta companie din regiune, la un pret care reflecta o mare valoare pentru bani si am comandat de la ferestrele noastre de la Termopane pe Valea Cascadelor in sector 6 . Posibilitatea de garantare a depozitelor a fost semnificativa, de asemenea. A fost important pentru mine sa stiu ca exista o asigurare de orice fel care imi acoperea din costuri in cazul unei greseli.

In timpul procesului de comanda cei care ne-au consiliat si ne-au ajutot au fost sociabili si am reusit sa fim oe aceeasi lungime de unda. Cand a venit timpul procesului de proiectare personalul a fost extrem de util, de asemenea. Si-au facut mereu timp sa ne raspunda la toate intrebarile si solicitarile noastre, indiferent daca au fost necesare modificari inainte de finalizare. Ferestrele au ajuns la timp si au fost montate in doua zile. Eu si sotia mea am fost incantati de rezultatul final. Unii oameni au experiențe oribile, a noastră a fost fara griji si probleme si vreau, prin acest testimonial sad au mai multa speranta celor care incep sa isi construiasca casa visurilor lor.

De-a lungul ultimilor ani, am primit o mulțime de intrebari cu privire la ferestrele mele – v-am zis doar ca sunt extraordinare, chiar si acum la aproape 6 ani de la instalare – de la toti cei care mi-au calcat pragul. Inca ma mai intreaba unii prieteni daca ferestrele sunt inca in forma initiala. De fiecare data le raspund ca da, si tot incep sa le povestesc experienta mea pozitiva si trec prin o multime de detalii, din simplu motiv ca imi place sa povestesc.

Am avut cateva probleme minore  care apar  de obicei, cand te muti in casa noua cu privire la gresie si cateva intrerupatoare care nu functioneaza ori sunt fixate in locuri caudate, insa nimic mai mult de atat. Cei de la compania de ferestre ne-au anuntat ca oricum, putem suna la departamentul de servicii pentru clienti, si problemele se vor rezolva in ziua urmatoare. Profesionalismului și eficienta unei companii este, pana la urma cel mai important lucru. Aceasta experienta sporeste opinia mea cum ca merita sa platesti pretul cerut atata timp cat primesti in schimb servicii mult mai valoroase. Este important sa alegi si tu cu inteligenta, si nu cu buzunarul, pentru ca, in final vei fi mai castigat!

Uneori este mai bine sa intrebi pe cineva care are deja experienta cumpararii unui lucru pe care il vrei sit u, pur si simplu pentru ca are mami multa cunostinta in cauza decat tine, drept pentru care este miscarea cea mai potrivita inainte sa cumperi cee ace crezi ca iti doresti. Uneori poate fi un lucru care, de fapt sa nu iti foloseasca atat de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *