Search in:

Jaluzele exterioare – cu ce-ti pot fi de folos?

Jaluzelele externe pot bloca pana la 85% din lumina soarelui, ceea ce poate deteriora obiectele interioare si supraincalzi spatiul, cu temperaturi mult mai mari decat temperatura acceptabila, mai ales vara. In zilele noastre, cu solutii inteligente la aceste probleme, instalarea jaluzelelor exterioare nu a fost niciodata mai usoara. Numarul mare de modele disponibile face ca obloanele sa fie potrivite chiar si pentru cele mai mari suprafete de sticla ale cladirilor moderne, iar aproape orice finisare umbrita face usoara integrarea si potrivirea proiectelor de design ale cladirilor noi sau vechi. Modul de conducere poate fi manual sau automat, in functie de scara si functia cladirii.

Pentru a crea jocuri de lumina si umbra interesante pe fatada si a schimba complet imaginea cladirii, instalarea jaluzelelor externe este solutia perfecta. Cladirile moderne beneficiaza din plin de aceste jaluzele exterioare, deoarece pot fi integrate in proiect in acest fel, iar rezultatul va fi uniform si foarte coerent. Acest lucru se datoreaza gamei largi de culori si modele care permit o coordonare perfecta intre tamplarie sau placarea fatadelor si obloane sau, dimpotriva, introducerea culorilor de accent pentru a distinge functiile interne, a genera trasee sau pur si simplu a oferi repere.

De ce sunt aceste jaluzele cea mai potrivita alegere?

Ce nevoi ar trebui sa indeplineasca aceste jaluzele?

Sa ne protejeze – ele nu protejeaza numai impotriva soarelui puternic, ci si impotriva altor conditii meteo nefavorabile. Jаluzelele exterioаre sunt accesorii care oferа functionаlitate, permitand folosirea spаtiului in modul dorit, dаr contribuie si la coerenta conceptului de design, completand imaginea de ansamblu.

Sa aiba o gama larga de culori si modele – Cu ajutorul varietatii mari de culori si modele puteti aplica jaluzele exterioare pe orice cladire, indiferent daca doriti sa protejati ferestre, usi, balcoane, terase sau chiar pereti cortina, iar compatibilitatea poate fi atinsa cu usurinta prin combinatii creative contrastante, sau pe mergand pe aceeasi linie de design ambiental.

Calitative – Fie ca este vorba despre metal, lemn, plastic sau panza sunt finisate astfel incat sa dureze, iar ghidajele si mecanismele de actionare sunt realizate. Astfel acestea sunt facute sa reziste conditiilor exterioare neprielnice si intregul ansamblu este conceput astfel incat sa nu se deterioreze din cauza luminii soarelui sau a vantului puternic.

6 motive pentru care si dumneavoastra sa va achizitionati aceste jaluzele

  1. Control total al luminozitatii

O camera racoroasa si cu umbra, oricat de fierbinte ar fi afara, este un vis mai real decat realitatea. Este un vis usor de realizat. Cu ajutorul jaluzelelor externe, puteti controla cu usurinta temperatura si nivelul de lumina din camera, creand astfel conditiile si atmosfera necesare pentru o senzatie buna.

  1. Economie de energie

Iarna, facturile la electricitate va pot economisi bani. Prin urmare, rentabilitatea investitiei va fi mai rapida decat va asteptati. Mai mult, vei avea o temperatura constanta, care este factorul de baza al unei vieti sanatoase.

  1. Izolatie fonica perfecta

Cu totii avem nevoie de o casa linistita, indiferent de zgomotul exterior, mai ales cand traim intr-un oras aglomerat. Jaluzelele externe sunt solutia ideala pentru atingerea acestui obiectiv. Esti sigur ca casa ta este un loc unde te poti recrea si relaxa dupa o zi plina de activitati.

  1. Siguranta si protectie

Jaluzelele pot fi blocate din interior, ceea ce inseamna ca, indiferent de cat timp parasiti casa, va puteti asigura ca locuinta dvs. este protejata de furt si de tot felul de oaspeti neinvitati.

  1. Intimitate

Casa este locul in care vrem sa stam departe de viziunea lumeasca. Ce se intampla daca locuiti la un etaj inferior cu ferestrele orientate spre curte? Solutia-obloane exterioare.

In concluzie, aceste jaluzele exterioare sunt o varianta foarte rezonabila din toate punctele de vedere pentru a da un aspect casei dumneavoastra, pentru a fi in siguranta si pentru a reduce cheltuielile anuale de pastrare a temperaturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *