Search in:

Matei Electrostatic ofera servicii profesionale

Colaborand cu Matei Electrostatic veti avea ocazia de a primi servicii profesionale in domeniul vopsitoriei electrostatice. Aceste servicii nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitatea si pretul pe care va trebui sa il platiti. Despre vopsirea electrostatica, putem spune ca reprezinta o tehnica superioara de aplicare a unei vopsele sub forma de pudra, pe suprafetele metalice. De asemenea, aceste suprafete metalice sunt ulterior tratate termic si vor oferi mereu o rezistenta indelungata la uzura si la abraziune. Aceasta tehnica de vopsire in camp electrostatic este din ce in ce mai utilizata. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca ofera o aderenta net superioara, fata de vopsirea traditionala in cadrul careia se utilizeaza vopselurile lichide.

In cadrul metodei de vopsire in camp electrostatic sunt utilizate vopsele epoxidice si poliuretanice de cea mai inalta calitate. In aceste conditii, orice persoana ce va lua in calcul utilizarea acestei metode vopsire va avea ocazia de a se bucura de o calitate superioara. Pe de alta parte, despre vopsirea in camp electrostatic, putem adauga ca este utilizata la nivel mondial in industria auto. In acest domeniu reprezinta tehnica numarul unu de vopsire de peste 25 de ani. Vopsirea in camp electrostatic ofera beneficii si avantaje multiple, printre care putem aminti aderenta ridicata la elementele vopsite. De asemenea putem vorbi si despre o mare putere de acoperire si rezistenta la abraziune.

Vopsirea in camp electrostatic este recunoscuta si pentru rezistenta mare la uzura si la agentii corozivi. Stratul de vopsea aplicat va fi mereu unul uniform si fin. Pentru ca rezultatele obtinute in cadrul procesului de vopsire electrostatica sa fie cel dorit, este necesara aplicarea etapelor principale. In cazul in care se va avea in vedere acest lucru, atunci rezultatele finale vor multumi cu siguranta orice client.

Prima etapa in cadrul procesului de vopsire in camp electrostatic este reprezentata de pregatirea suprafetei ce urmeaza sa fie vopsita. In cazul jentilor de fier si a celor din aliaj se va pune in practica o verificare amanuntita si vor fi indreptate sau sudate dupa caz. In aceste conditii se vor indeparta toate imperfectiunile si elementele de murdarie, pentru ca stratul de vopsea sa fie aplicat corect. Nu trebuie sa existe nici un fel de urma de ulei, oxid, rugina sau zgarieturi pentru ca vopsirea in camp electrostatic sa ofere beneficiile dorite.

slA doua etapa in cadrul procesului de vopsire in camp electrostatic se refera la aplicarea vopselei. Astfel, materialele ce urmeaza sa fie vopsire cu vopsea sub forma de pudra vor fi incarcate cu o sarcina electrica. Vopseaua electrostatica va fi atrasa de elementul ce urmeaza sa fie vopsit si se va realiza in aceste conditii o pelicula de vopsea. In cazul vopsirii jentilor in camp electrostatic, prima etapa consta in aplicarea unui strat de grund prin procedeu electrostatic, dupa care urmeaza aplicarea propriu zisa a vopselei in culoarea dorita de client. Apoi se aplica un lac protector tot prin procedeu electrostatic. Inainte de fiecare etapa de vopsire materialele vor trebui tratate termic la cuptor.

A treia etapa in ceea ce priveste aplicarea vopselei in camp electrostatic este reprezentata de tratarea termica finala a materialelor vopsite. Aceasta etapa se va aplica in cadrul unui cuptor special, la temperaturi situate intre 180 si 200 grade Celsius. In aceste conditii se va asigura o polimerizare uniforma a vopselei.

Dupa cum am descoperit in randurile de mai sus, vopsirea in camp electrostatic poate oferi mereu beneficii si avantaje multiple. In acest sens, putem aminti de calitatea superioara, fata de celelalte metode de vopsite. Din cadrul vopsirii in camp electrostatic rezulta o pelicula dura si rezistenta la actiunea mecanica si la factorii meteorologici. Daca veti dori sa optati pentru serviciile de vopsire in camp electrostatic este indicat sa intrati pe matei-electrostatic.ro. Aici veti gasi informatii complete despre aceste servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *