Search in:

Nu-i chiar greu cu amenajari interioare

Amenajarile interioare fac diferenta dintre o casa oarecare si casa ta. Ea iti poarta stilul propriu sit e diferentiaza de ceilalti. Insa nu e atat de usor pe cum crezi. Adevaratele amenajari interioare poarta in spate cunostinte din domeniu si multe experimente. Cu pereti albi de baza si decoratiuni minimale, case de cele mai nou construite s-ar putea folosi de o doza mare de personalitate. Noi am inrolat trei experti in amenajari interioare inteligente pentru a oferi o sursa de inspiratie de design.

  1. Detalii, Detalii.

Cateva detalii arhitecturale bine plasate  pot transforma o camera fara gust intr-o incapere interesanta. Adauga dimensiune la un plafon cu grinzi sau reliefuri. Aceasta este o modalitate foarte buna de a defini diferite sectiuni ale spatiilor mari, cum ar fi o bucatarie, sufragerie sau o incapare mare.

  1. Ferestre de oportunitate.

Incadrarea unei ferestre poate o face imbunatatire semnificativa a nivelului de de confort al unei camere. Este usor sa adaugi un efect dramativ, colorat, si detalii pe manufactura si tesaturi mari.

  1. Coloreaza-ti lumea

amenajari-interioare-150x150Pictura este cel mai rapid mod de a imbunatati aspectul unei camere, si un pic de culoare intr-un loc neasteptat poate avea un impact mare. Usile  de interior pictat o culoare contrastanta pot da mult stil si eleganta unei incaperi. Usile negre intr-o casa cu totul alba este  atat de chic, si ofera un sentiment instantaneu de personalizare si de istorie.

  1. Pastreaza proportiile

Multe case noi au tavane mari, deci este important sa se mentina un echilibru in spatiul de mai jos. Nimic nu face o camera mare sa para disproportionat de mare cum ar fi mobilierul mic si accesorii ingramadite. Pentru pereti mari, cu putine detalii fara tapiterie, incercati o grupare de arta frumos incadrata sau o oglinda mare, incadrata. Aminteste-ti  sa pastrezi accesoriile, si sa le axezi in mod proportional cu marimea camerei. O multime de lucruri mici pot deveni dezordine, mai degraba decat de puncte de interes.

  1. Lumineaza-ti viata

Iluminarea gresita poate schimba instantaneu starea de spirit a unui spatiu. In mod ideal, o camera ar trebui sa aiba trei tipuri de iluminare: ambient (regie), sarcina (concentrat pe o suprafata pentru o activitate specifica), si iluminatul de accentun candelabru pe o insula in bucatarie, spoturi intr-o baie, un dispozitiv de foaier, sau LED-uri mici incorporate in rafturile de carti, pot adauga lumina instantanee si viata. Sau incercati iluminat directional intr-un hol lungu cu efect rece.

  1. Combina

O combinatie de mobilier eclectic si accesorii pot da noii case un aspect confortabil, si comod. Atunci cand se proiecteaza interioarele pentru o casa personalizata, se condimenteaza cu o  paleta de crem, griuri si galbenii cu pete negre si mici pete de animal print. Un pic de print zebra poate ajunge departe. Combinatiile mentin, de asemenea, un echilibru adecvat intre piesele noi si cele vechi. Poti face asta prin introducerea unui dulap rustic, cu usi de sticla de epoca la suragerie. Pentru mai multe idei de amenajari interioare Bucuresti, apeleaza la specialisti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *