Search in:

Nu te sfii sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti

Daca ar fi sa ii intrebam pe oamenii foarte fericiti care au ajuns acolo unde au visat toata viata sa ajunga, vei vedea ca prin raspunsurile lor se va strecura, fara echivoc, munca. A munci pentru visul tau nu este de fapt decat o forma de a te asigura ca vei visa pentru tot restul vietii, deci cred ca merita toata munca, tu ce crezi?

Efortul pe care trebuie sa fii pregatita sa il depui este de multe ori mai mare decat ti-ai imaginat, dar daca ai un vis destul de mare, atunci va merita tot efortul.

De multe ori insa, nu evoluam asa cum ne dorim si simtim ca si cum nu am face destul pentru succesul nostru. De cele mai multe ori acest lucru este adevarat. Multe studii de-a lungul timpului au artat ca, desi cu totii avem vise mari, doar mai putin de o treime dintre noi  suntem gata sa munci pentru ele pana la capat.  Tu de care parte vei fi?

Eu stiu, eu nu am avut odihna pana cand nu am ajuns unde mi-am dorit. A trebuit sa trec prin multe incercari, sa trec prin mai multe joburi prost platite, pana sa ajung in locul care m-a propulsat cu adevarat – acesta job a fost intr-un studio de videochat din Bucuresti care mi-a dat ocazia sa lucrez pe bani frumosi si in acelasi timp m-a invatat cum functioneaza o afacere. In felul acesta am ajuns ca in cativa ani sa imi cladesc, de la zero, afacerea mea. Nu este vreo afacere imensa, dar are succesul la care m-am asteptat, drept pentru care pot spune fara rusine ca, fara acest loc de munca din studio nu as fi reusit.

678357_49Importanta locurilor de munca este majora, mai ales daca ai de gand sa inveti ceva din fiecare din ele. De cele mai multe ori tinerele nu se gandesc la beneficiul unui loc de munca stabil si de la care sa aiba ceva de invatat. Venitul imediat este cel care primeaza, cauzand astfel mai multe pierderi pe parcursul drumului lor spre succes. Un loc de munca cu ajutorul carora poti sa inveti lucruri noi, poti sa iti dezvolti aptitudini pe care nu stiai ca le ai si de este mult mai important decat un venit mare, imediat.

Desigur, daca poti imbina aceste doua criterii, atunci cu atat mai bine, dar trebuie sa stii ca prea putine joburi te vor ajuta sa te ridici atat de mult din punct de vedere profesional si financiar cum o va face lucrul intr-un studio de videochat din Bucuresti.  Nu este nevoie sa ma crezi pe cuvant. Daca esti destul de increzatoare in fortele proprii atunci vei reusi cu siguranta!

Deschide bine ochii, lucreaza legal, cu contract de munca, si asimileaza cat mai  multe cunostinte. Daca visezi ca la un moment dat sa ai si tu afacerea ta, atunci observa cum functioneaza afacerea pentru care lucrezi si vei avea numai de castigat. Retine, nimic nu este mai important decat sa muncesti pentru visul tau. munceste sa ai un corp sanatos, o familie frumoasa, o afacerea prospera, sau pentru orice altceva reprezinta visul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *