Search in:

Remedii pentru articulatii dureroase si inflamate

Atunci cand vine vorba despre durerile articulare, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri, care apar sub diverse afectiuni. Acestea sunt urmatoarele: osteoartrita, artrita, artrita reumatoida, guta, artrita post-traumatica, artriculatiile durerose, artrita migratorie, umflarea articulatiilor, articulatiile sensibile la durere, artriculatiile rigide, afectiunile articulatiei temporo-mandibulare, bursita, artropatia Charcot, roseata articulatiilor, efuziunea articulatiilor, etc.

Durerile articulare pot varia de la o durere usoara care este iritanta, pana la dureri care scad cu adevarat rezistenta organismului. Aceste dureri pot sa dispara dupa doar cateva saptamani sau pot dura saptamani sau luni, acestea din urma se numesc dureri cronice. Chiar si umflarea articulatiilor sau durerea pe termen scurt iti pot afecta calitatea vietii. Indiferent de cauza acestor dureri articulare, este musai sa le tratezi asa cum se cuvine. De asemenea, daca ai o durere severa in interiorul articulatiile, este necesar sa mergi la medic in cel mai scurt timp posibil. Exista foarte multe remedii pentru articulatii dureroase si inflamate, insa ar fi bine sa alegi ceea ce ti se potriveste cu adevarat si ce da roade.

Cauzele durerilor de articulatii pot fi cauzate de boli care afecteaza urmatoarele structuri: burse, ligamente sau tendoane din preajma artiulatiei sau pot fi cauzate de traumatisme.

Traumatismele sunt diverse leziuni pot afecta, de asemenea, cartilajul, ligamentele si oasele din articulatie, aparand astfel durerile. Durerea este o caracteristica a inflamatiei artticulare dar si a infectiei articulare.

Durerea localizata in interiorul articulatiei reprezinta o cauza destul de comuna a dureri de glezna, de umar dar si a dureri ide genunchi.

Durerea de articulatii mai este denumita si artralgie.

Cea mai frecventa cauza a durerilor articulare este artrita. Cele doua forme de artrita sunt osteoartrita si poliartrita reumatoida. Mai sunt, fireste, alte cauze care pot afecta articulatiile: Bursita ori inflamatia unui sac mic umplut cu lichid, aflat in apropierea articulatiilor, guta, lupusul, anumite boli infectioase, cum ar fi gripa, hepatita sau oreionul, loviturile la nivelul articulatiilor, distrugerea cartilajului, inflamatia sau tendinita unui tendon, infectia osului, folosirea in exces a unei articulatii, fibromialgia, cancerul, sarcoidoza, osteoporoza, rahitismul. Descopera mai multe detalii despre articulatii dureroase si inflamate!

Exista o serie de examniari si de teste pentru diagnosticarea acestor dureri de articulatii. Specialistul sau medicul iti va alcatui istoricul medical al simptomelor tale, care au dus la astfel de dureri articulare. Medicul va discuta cu tine si va incerca sa afle cand au inceput aceste dureri si care este activitatea pe care o faceai in acel timp, in cazul in care exista.

Mai mult de atat, este foarte important sa discuti cu specialistul in legatura cu afectiunile care calmeaza sau agraveaza gradul de durere. Dupa acest consult, e posibil sa ai nevoie de mai multe teste, radiografii sau chiar analize de sange. Din cand in cand, un RMN este mai mult decat util daca problema ta necesita mai multe ivestigatii pentru a putea fi descoperita. Astfel, medicul tau va efectua un consult apoi te va intreba mai multe detalii despre durerile articulare pe care le ai. Etapele acestea pot fi de ajutor, deoarece il vei ajuta sa inguseze o paleta intreba a potentialelor cauze ale acestor dureri articulare. Exista foarte multe tratamente insa ar fi bine sa il alegi pe cel mai bun de pe piata, asa cum este Chondrovox!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *