Search in:

Uneori e nevoie de litere volumetrice in Suceava, pentru succes

Afacerile nu sunt niciodata usoare. Iar daca sunt ale tale, atunci stresul si ingrijorarea nu te paraseste niciodata, nu e ca si cum ti s-a terminat orarul, ai pus responsabilitate in cui si ai plecat acasa. Atunci cand ai o afacere responsabilitatea de urmareste pana acasa.

Am aflat asa pe pielea mea atunci cand mi-am deschis prima afacere acum cativa ani. Era un magazin de cartier, mic dar care la momentul acela a avut un succes rasunator. Supermarketurile inca erau la periferia oraselor drept pentru care oamenii preferau sa-si cumpere painea de la magazinul din colt, si nu sa ia autobuzul sau sa se urce in masina pentru a-si face cumparaturile. Fiind unul din putinele magazine din zona, promovarea nu mai era necesara – toata lumea stia unde sa gaseasca orice aveau nevoie si veneau direct la mine.

Evident odata cu patrunderea supremarketurilor tot mai in interiorul orasului situatia s- schimbat. Am simtit pericolul si am avut noroc sa ma retrag la timp, cat inca nu ieseam in pierdere. Dar, cum era obisnuit sa am fraiele in mana mi-am dat repede seama ca aveam nevoie de un urmator proiect. In urma cu doi ani mi-am deschis un magazin specializat de biciclete. Am angajat un barbat priceput la biciclete si impreuna cu el am inceput sa reparam si sa vindem biciclete sucevenilor.

3d-litere_voluInsa fiind o afacere de nisa, succesul s-a lasat asteptat, si la drept vorbind nici acum nu o ducem prea bine, dar cel putin nu suntem in pierdere.

Am oferit o parte din biciclete spre inchiriere pentru a-mi aduce un venit zilnic, si am avut dreptate sa fac acest lucru. Nimeni in oras nu mai inchiria biciclete la vremea aceea si acum abia daca am concurenta.

Insa nu concurenta este problema mea, problema mea este vizibilitatea. Si acum si atunci am fost constient de faptul ca trebuie sa ma fac vazut si auzit daca se poate.

Asa ca am ales sa asez litere volumetrice in Suceava, in apropierea sediului meu dar si in anumite spatii inchiriate din oras. In felul acesta cei care treceau prin acele zone si care erau pasionati de biciclete putea sa ma gaseasca usor. Le-am cumparat de la Zapping Media, apeland 0755 872 618.

Dupa cum spuneam si mai devreme, responsabilitatea nu te lasa sa ajungi acasa, responsabilitatea vine cu tine, si intr-o seara cand mergeam acasa ma  gandeam la moduri de a ma face auzit si vazut. Si atunci mi-a picat fisa, trebuia sa ma fac si auzit. Asa ca am ajuns acasa si am cautat in cateva minute o firma care sa faca reclame publicitare fonice care sa se plimbe prin oras si sa imi faca firma cunoscuta.

Nu mi-a luat mult timp si am si stabilit textul potrivit pentru a-mi chema clientii la pedalat.

Acum, trei ani mai tarziu, poate pare incredibil, dar sunt lider de piata in orasul meu doar din biciclete. Ce vreau sa spun este ca si tu poti! Si tu poti sa iti pui pasiunea in miscare si sa o transformi in afacere. Curaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *